News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Karim, μην φεύγεις

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Του Marcos López


Λόγια του Cristiano. Λίγο ενθυμούμενα στην επιτυχία. Αυτός είναι το «9» της τρις πρωταθλήτριας Ρεάλ και παρόλα αυτά δεν τον αναφέρουν ποτέ σε μια ιδανική εντεκάδα. Ούτε παίζει για τον εαυτό του, ούτε νοιάζεται αποκλειστικά για το εγώ του. Η αξία του θα μπορούσε κάλλιστα να’ταν αυτή. Το αόρατο ανοιχτήρι κονσερβών, ο τέλειος συνεργάτης του Cristiano. Ο Πορτογάλος έτσι τον αισθάνεται. Μπορείτε να τον ρωτήσετε. Ο Benzema ήταν με κάτι περισσότερο απ’το ενάμιση πόδι έξω, η μεταγραφή που προσφέρθηκε στη Μαδρίτη ήταν αστρονομική κι όλα συμφωνημένα. Έφευγε, μέχρι που εμφανίστηκε ο Κριστιάνο και του είπε μην φεύγεις. Δεν υπήρξε τίποτα περισσότερο προς συζήτηση.

Έμεινε για να κερδίσει δύο ακόμα Champions League, αλλά o Benzema δεν εκμεταλλεύτηκε την προσφορά που έλαβε για να βελτιώσει τον μισθό του. Το να αισθάνεται αγαπητός κι εκτιμώμενος ήταν περισσότερο από αρκετό για τον Γάλλο, αν και η απαίτηση της Μαδρίτης δεν επιτρέπει ούτε μια ανάσα στον παίκτη. Το δικαστήριο δεν συγχωρεί. Οι λευκοί σουτάρουν τόσο στο τέρμα όσο και την περασμένη σεζόν, αλλά δεν σκοράρουν το ίδιο. Η μπάλα δε μπαίνει κι ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι ο ίδιος όπως πάντα. Ο Benzema

Οι αριθμοί δεν ξεγελούν. Ας πάμε στο Champions League. Εκεί επιβιώνουν μόνο οι καλύτεροι. Η Μαδρίτη έπαιξε είκοσι έξι αγώνες για να κερδίσει τα δύο τελευταία Champions League, απ’τους οποίους ο Benzema έπαιξε μόνο τέσσερα πλήρη παιχνίδια. Στο σύνολο δεν βγαίνει καλύτερα. Ήταν αναπληρωματικός ή αντικαταστάθηκε σε εβδομήντα τέσσερα απ’τα ενενήντα οκτώ που έπαιξε. Το "βύσμα" αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο και, σε αντίθεση με άλλους, σέβεται τον συμπαίκτη που τον αντικαθιστά. Ο Karim δεν είναι των φιλανθρωπιών. Κάντε το σε άλλον.

Ας πάμε στο γκολ. Ο Benzema έχει αυτό το εξωφρενικό σημείο. Δεν ρίχνεται στο ριμπάουντ, δεν πεθαίνει για να πανηγυρίσει και προσαρμόζει το ποδόσφαιρο του στο επίπεδο του αντιπάλου. Γι’αυτό είναι καλύτερος στο Champions League παρά στα φιλικά τουρνουά. Παίζει και κάνει να παίζουν, δεν κατηγορεί το ότι όλες οι μπάλες πηγαίνουν στον Cristiano. Λίγοι θ’άντεχαν να’ναι αόρατοι αν και οι "ορατοί" δεν σκοράρουν περισσότερο απ’αυτόν. Ο Benzema σκοράρει κάθε 129', ακριβώς τα ίδια λεπτά που χρειάζεται ο Lewandowski. Ο Cavani πηγαίνει στα 135' κι ο Luís Suárez χρειάζεται 180'. Ο Ιμπραΐμοβιτς 204'. Ο Higuaín, 226'. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τους Falcao, Aubameyang, Diego Costa και να συμπεριλάβετε θεούς όπως ο Ronaldo Nazario ή ο Marco Van Basten. Όλοι μετά απ’αυτόν. Ο Karim δεν εκτελεί πέναλτι.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.