News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη θα παίξει τον αγώνα ενάντια στη Leganés μεταξύ Betis και Alaves

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Πλέον είναι γνωστή η ημερομηνία του αγώνα που αναβλήθηκε λόγω του Mundial Συλλόγων 

Ο αγώνας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Leganés της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έχει πλέον μια ημερομηνία. Το μαδριλένικο ντέρμπι που θα λάβει χώρα στο Estadio Municipal de Butarque θα γίνει μεταξύ 20 και 21 Φεβρουαρίου μεταξύ των αγωνιστικών 24 και 25. Η μεταβολή αυτή οφείλεται στην συμμετοχή των λευκών στο Mundial Συλλόγων, το οποίο έχει κάνει να μετατεθεί η ημερομηνία αυτής της μονομαχίας.

Το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν θα σχεδιάσει αυτό το ματς λαμβάνοντας υπόψη ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει τη Μπέτις, ομάδα που την κέρδισε στο Μπερναμπέου, και το επόμενο την Αλαβές.

Απ’τη μεριά της, η ομάδα του Garitano θα’χει το παιχνίδι μεταξύ της επίσκεψης στο Montilivi για να παίξει εναντίον της Girona και της εντός έδρας αναμέτρησης ενάντια στη Λας Πάλμας. Δύο αναμετρήσεις απέναντι σε άμεσους αντιπάλους για την παραμονή, στόχος των Μαδριλένων τον οποίο βλέπουν κάθε φορά και πιο κοντά.

Αυτό το πρόγραμμα είναι γνωστό χάρη στο γεγονός ότι στις 14 Φεβρουαρίου, η Μαδρίτη θα παίξει το πρώτο σκέλος του γύρου των 16 του Champions League εναντίον της PSG. Επιπλέον, για να μην συμπέσει το μαδριλένικο ντέρμπι με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις θα πρέπει να ξεκινήσει πριν τις 19.45.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.