News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο σκληρός και μακρύς δρόμος του Harry Kane προς την Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Πρώτος σκόρερ του 2017 μπροστά από Messi και Cristiano Ronaldo


Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται ένα 9. Είναι κάτι προφανές. Το ερώτημα είναι αν αυτός ο επιθετικός θα μπορούσε να χωρέσει στο τωρινό ρόστερ τον Ιανουάριο ή πλέον ενόψει του καλοκαιριού. Ο κατάλογος είναι μειωμένος και με την επιλογή του Neymar για το καλοκαίρι του 2019, η λίστα δεν είναι πολύ ευρεία και στις τελευταίες μέρες έχει επιστρέψει σ'αυτήν ο Harry Kane, ο πρώτος σκόρερ του 2017, μπροστά απ'τους Leo Messi και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης την υπογραφή του Άγγλου; Ο επιθετικός της Τότεναμ είναι απ'αυτούς που αρέσουν. Εκτιμούν την εξέλιξή του, τη νεότητά του (24 ετών) κι αυτήν την ικανότητα υπέρβασης που δείχνει σεζόν μετά την σεζόν. Τόσο ώστε έχουν στην κατοχή τους ακόμη και προσωπικές αναφορές, που υποστηρίζουν την προσωπικότητα του μαθητή του Mauricio Pochettino, η οποία πλησιάζει και πολύ σ'αυτήν του ιδανικού συμπαίκτη

Μέχρι εδώ, όλα ok. Το ερώτημα έρχεται ενώπιον μιας πιθανής διαπραγμάτευσης με τον Daniel Levy (λένε ότι θα ζητήσει 200 ​​εκατομμύρια ευρώ) και για το πόσο περίπλοκη συνηθίζει ν'αποδεικνύεται η περίοδος προσαρμογής των Άγγλων παικτών στη ζωή και στο ποδόσφαιρο της ευρωπαϊκής ηπείρου. Αυτοί οι δύο παράγοντες βαραίνουν στην έναρξη μιας πιθανής διαπραγμάτευσης, αλλά στην ευγενή περιοχή του Santiago Bernabeu γνωρίζουν ήδη ότι πρέπει να υπογράψουν ένα 9 κι αυτό θα μπορούσε να'ναι ο Harry Kane, ο καλύτερος σκόρερ του 2017, αλλά ο δρόμος προς την κορυφή είναι περισσότερο από απότομος.

United και City, στην αναμονή

Ο Ζοζέ Μουρίνιο το προσπάθησε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Kane αδιαφόρησε στο να κερδίσει πολλά χρήματα για να συνεχίσει στην Τότεναμ. Τώρα, στη United έχει πλέον προστεθεί η City του Guardiola. Προσφέρουν 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, κάτι έξω απ'τις δυνατότητες της ομάδας του Pochettino.

Η πίστη του Kane στην ομάδα του είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Ένας εξέχοντας ρόλος της Τότεναμ στο φετινό Champions League, βρίσκεται ήδη στους 16, θα μπορούσε να τον ενθαρρύνει να συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν, με το κίνητρο να κερδίσει έναν τίτλο απ'τους μεγάλους, αυτό που του μένει να κάνει στους Spurs. Επιπλέον, τα εγκαίνια του νέου White Hart Lane είναι ένα άλλο κίνητρο σ'αυτό του να συνεχίσει ν'αδιαφορεί για περισσότερα χρήματα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καταδικασμένη να δουλέψει τον συναισθηματικό παράγοντα κι αυτόν του να σπάει φράγματα στο ψάρεμα Άγγλων παικτών.

Το περασμένο καλοκαίρι, παίκτες όπως ο Llorente, ο Mayoral ή ο Achraf συγκέντρωναν προσφορές και στην περίπτωση του μπακ όλα ήταν ακόμα και προσυμφωνημένα για να πάει στην Αλαβές. Στον σύλλογο έβλεπαν καλά τον δανεισμό των τριών παικτών, αλλά ο Zidane τους φρέναρε. Έξι μήνες αργότερα τα πάντα συνεχίζουν ίδια κι ο τεχνικός δεν θέλει να φύγει κανείς τους, παρά την λίγη παρουσία που είχαν μέχρι στιγμής στην λευκή ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.