News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι 3 λόγοι για τους οποίους η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήρεμη με τον Cristiano Ronaldo

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

«Με πρόθεση», από τον José Félix Díaz


Αυτή την εβδομάδα έχουμε παρακολουθήσει ένα νέο επεισόδιο σχετικά με την εικαζόμενη έλλειψη ευτυχίας του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ενημέρωσε η El Chiringuito του Mega, όπως τον Ιούνιο ήταν η πορτογαλική εφημερίδα A Bola. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Είναι κάτι κυκλικό, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει λιγότερη απήχηση κι ανησυχεί λιγότερο μέσα στον madridismo, τόσο στις κερκίδες όσο και στην κυρίαρχη τάξη. Επιπλέον, γνωρίζουν ότι μόλις σκοράρει γκολ, -σήμερα έχει μια μεγάλη ευκαιρία εναντίον της Atlético-, όλα θα επιστρέψουν στην ύπαρξή τους.

Αυτή η ηρεμία βασίζεται σε τρία σημεία. Στην έλλειψη προσφορών, στην ρήτρα του 1ος δισεκατομμυρίου και στην επιθυμία του Πορτογάλου να συνεχίσει να κερδίζει αγώνες, τίτλους και προσωπικές διακρίσεις, κάτι που η madridista οντότητα διευκολύνει και πολύ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κι ο CR7 υπέγραψαν μια σύμβαση τον περασμένο Νοέμβριο, που ισχύει μέχρι το 2021. Το έκαναν ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, όπως έλεγαν τα βραβεία που ήταν έτοιμος να πάρει. Μήνες αργότερα, με την εφορία στο ενδιάμεσο, ο Ρονάλντο διέρρευσε και πάλι την υποτιθέμενη δυσφορία του με την κατάσταση που ζούσε στο λευκό club, περίσταση που δεν έφτασε ποτέ στην ευγενή περιοχή του Bernabeu.

Η συνταγή για να θεραπευτεί το κακό, ηρεμία και ν’αφήσουν το χρόνο να περάσει μέχρι να επιστρέψει η κατάσταση στην ύπαρξή της. Εκείνη την στιγμή, κάτι που δεν έχει κάνει τώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης ρώτησε για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον κάποιας απ’τις τέσσερις ομάδες που θα μπορούσαν να υπογράψουν τον Πορτογάλο. Κι αυτό γιατί ότι ο κύκλος των πιθανών προορισμών μειώνεται στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν, που έχουν ομολογήσει ότι ούτε ετοίμασαν το καλοκαίρι μια προσφορά ούτε σχεδιάζουν να το πράξουν εντός των προσεχών μηνών.

Η μοναξιά του Jorge Mendes

Ο Ρονάλντο αισθάνεται μια ορισμένη μοναξιά στο περιβάλλον του και στ’αποδυτήρια. Ο Jorge Mendes, ο μάνατζερ του και κάτι παραπάνω, έχει μείνει με τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας ως το μόνο εκπροσωπούμενο στο λευκό club. Η κατάσταση έχει αλλάξει και τόσο ο εκπρόσωπος όσο κι ο επιθετικός παρατηρούν κάποια αποστασιοποίηση. Λογικό απ’την άλλη πλευρά ενώπιον της απουσίας των Pepe, Coentrao και James, μαθητές του μάνατζερ και φίλοι του παίκτη.

Αντίο στον Κέπα

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν καταλήγει να πιστεύει αυτό των παικτών που μένουν ελεύθεροι κι ό, τι προέρχεται απ’τις οδούς των διαπραγματεύσεων που ανοίγονται. Στην περίπτωση του Κέπα, μερικοί απ’τους ηγέτες έχουν υπάρξει πάντα πολύ σκεπτικιστές, πιστεύουν ότι θα συνεχίσει στα rojiblanca κι ότι η ανανέωσή του θα γίνει επίσημη σύντομα. Η αναζήτηση συνεχίζεται επειδή λίγοι σκέφτονται μια υποτιθέμενη διαπραγμάτευση με τον Josu Urrutia, περίσταση αρκετά απίθανη λόγω της σχέσης που διατηρούν οι δύο σύλλογοι.

Ένα επίσημο γεύμα χωρίς περαιτέρω

Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης βαδίζουν σε πολύ διαφορετικά μονοπάτια τα τελευταία χρόνια, τόσο ώστε η σχέση τους σε θεσμικό επίπεδο ανταποκρίνεται στις ελάχιστες απαιτήσεις και σε λίγα περισσότερα. Η υπογραφή του Theo σήμανε μια ακόμα εγκοπή. Ο μπακ προσφέρθηκε στον μισό κόσμο με σκοπό να μην τον βλέπει στα λευκά madridista, έτσι ώστε στη συνέχεια να μην εκπληρώσει ορισμένες συμφωνημένες προϋποθέσεις κατά το κλείσιμο της μεταγραφής.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.