News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale εξακολουθεί να μην προπονείται με την ομάδα

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ο Asensio δούλεψε στο γυμναστήριο κι ο Ramos έκανε συνεχές τρέξιμο


Η Μαδρίτη επέστρεψε στην προπόνηση σκεπτόμενη πλέον τη μονομαχία κατά της Μάλαγα το Σάββατο. Ωστόσο, ο Gareth Bale, για τον οποίο αναμένεται να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, δεν έχει καταφέρει ακόμα να αρχίσει να δουλεύει με την ομάδα και είναι άγνωστο πότε θα μπορέσει να ξεκινήσει να το κάνει.

Ο Ουαλός συνεχίζει με τη διαδικασία της αποκατάστασής του κι αναμένεται να μπορέσει να’ναι στις επόμενες εβδομάδες, αν και γι’αυτό θα πρέπει ν’αρχίσει να προπονείται με τους συμπαίκτες του, κάτι που οι γιατροί του club δεν θεωρούν κατάλληλο αυτή τη στιγμή. Αναμένεται να μπορέσει να επανεμφανιστεί στο Copa del Rey εναντίον της Fuenlabrada.

Απ’την πλευρά του, ο Keylor Navas ήταν η μεγάλη είδηση της προπαρασκευαστικής προπόνησης στο Valdebebas, όπου ο τερματοφύλακας δούλεψε με την ομάδα, πλέον με πλήρη ομαλότητα. Ο Ζιντάν είχε τους ποδοσφαιριστές της Castilla Tejero και Feuillasier και τον τερματοφύλακα της Juvenil Α Μόχα για να ολοκληρώσει μια προπόνηση στην οποία δεν ήταν ο Asensio, ο οποίος προπονήθηκε στο εσωτερικό της εγκατάστασης, όπως ενημερώνει η ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Ζιντάν σχεδίασε μια προπόνηση στην οποία δούλεψε τη κυκλοφορία της μπάλας και την πίεση, τελειώνοντας με αγώνες σ’ένα γήπεδο μειωμένων διαστάσεων. Luca και Ramos συνεχίζουν με τις διαδικασίες ανάκτησής τους. Ο αρχηγός έτρεξε μόνος στο χόρτο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.