News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κανείς δεν ρίχνει την πόρτα

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ο Zidane δεν βρίσκει λύσεις στην Β Ομάδα


Οι αγώνες του Copa del Rey ενάντια σε ομάδες της Segunda ή της Segunda B συνήθως εξυπηρετούν τις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας έτσι ώστε να μάθουν αν η δεύτερη μονάδα είναι έτοιμη να ρίξει την πόρτα και να θέσει σε δυσκολία τον προπονητή. Δημιουργούν ανταγωνισμό και συζήτηση για το αν ένας απ’τους αναπληρωματικούς είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’τους βασικούς, ακόμα περισσότερο όταν κάποιος απ’αυτούς δεν περνά απ’την καλύτερη στιγμή του, όπως συμβαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλλά αυτή τη φορά, στο Ρεάλ Μαδρίτης-Fuenlabrada, η δοκιμή δεν έκανε στον Zidane. Η δεύτερη μονάδα του, συνοδευόμενη από παίκτες της θυγατρικής, υπέφερε ενάντια σε μια μικρή Φουενλαμπράδα, η οποία όχι μόνο είχε πολλές ευκαιρίες να κερδίσει στο Μπερναμπέου, αλλά και να θέσει σε κίνδυνο την πρόκριση του πρωταθλητή Liga και Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν, στους 16.

Ο Ceballos δεν ανταποκρίθηκε στην προσδοκία

Η προσδοκία είχε δημιουργηθεί κυρίως με τον Dani Ceballos. Είχε κάποια καλή απόδοση ως βασικός (Alavés) και υποσχόμενες λεπτομέρειες σε άλλα παιχνίδια που ήρθε απ’τον πάγκο. Ήταν βασικός εναντίον της Eibar (3-0) και η γενική αίσθηση ήταν ότι ο Sevillano θα μπορούσε να’χε κάποια ακόμα θέση στα rotations του Zidane.

Ενάντια στη Fuenlabrada ήθελε τη μπάλα, τη ζήτησε και προσπάθησε να κουμαντάρει και να’ναι η αναφορά της ομάδας απ’το κέντρο του γηπέδου. Αλλά δεν ήταν η μέρα του, έκανε πολλές λάθος πάσες και δεν κατόρθωσε να κάνει το παιχνίδι να ρέει.

Ο Theo, χαμένος

Ο Theo Hernández, μια άλλη απ’τις μεταγραφές που είχαν δημιουργήσει περισσότερο ενθουσιασμό στον madridismo, δεν ξεκινά ακόμα. Έχει αποδείξει τη δύναμή του και την ταχύτητά του, αλλά με τη μπάλα δεν έχει βρει επαρκή αρμονία. Η κακή αρχή του Marcelo στην σεζόν θα μπορούσε να του’χε ανοίξει μια πόρτα που, δεν έχει γκρεμίσει σε καμία περίπτωση.

Ο Llorente δεν δημιουργεί συζήτηση

Του Marcos Llorente, απ’τη μεριά του, του κοστίζει να δείξει το καλύτερο επίπεδό του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει απολαύσει τέσσερα παιχνίδια ως βασικός, δύο εκ των οποίων στην διπλή αναμέτρηση εναντίον της Φουενλαμπράδα, και σε κανένα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που έδειξε στη Βιτόρια, που του χρησίμευσε για να κερδίσει τη δυνατότητα να παλέψει για την θέση με τον Casemiro. Προς το παρόν, δεν υπάρχει συζήτηση για τον Zidane. Ο Casemiro είναι αναντικατάστατος. Ακόμα και σε περίπτωση ανάπαυσης, όπως ενάντια στη Μάλαγα, ο Γάλλος προπονητής έχει υπολογίσει για την θέση στον Τόνι Κρος αντί για τον Μαδριλένο.

Ο Άσχραφ χρειάζεται βελτίωση

Η ανάκτηση του Dani Carvajal έχει αποτελέσει μια ανακούφιση για τον Zidane. Η εμφάνιση του Άσχραφ είχε σημάνει μια καλή είδηση ​​για τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στους πρώτους αγώνες του στη θέση του παίκτη απ’τη Leganés. Μετά την πρώτη του εντύπωση να’χει περάσει, ο Άσχραφ έχει χάσει ώθηση κι αυτοπεποίθηση. Η απαίτηση μιας ομάδας όπως η Ρεάλ Μαδρίτης του είναι ακόμα μεγάλη. Οι σέντρες του στην περιοχή έχουν υπάρξει το πρόβλημά του σ’αυτά τα παιχνίδια.

Mayoral και Kovacic, σώθηκαν

Μεταξύ των μονάδων που έδρασαν στο σχέδιο Β στο ματς με την Φουενλαμπράδα, πρέπει να διασωθεί ο Borja Mayoral, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την είσοδο του Gareth Bale για να βάλει δύο γκολ για την ομάδα του. Αυτή ήταν η αποστολή του, αν και στην αρχή του παιχνιδιού δεν ήταν πολύ επιτυχημένος.

Ο Mateo Kovacic επέστρεψε μετά από δύο μήνες αδράνειας λόγω της μερικής ρήξης του μακρού τένοντα του προσαγωγού. Του παρατηρήθηκε έλλειψη ρυθμού κι ακρίβειας, κάτι που είναι λογικό μετά την αδράνεια του. Ο Ζιντάν αναμένει ν’ανακτήσει το επίπεδο πριν απ’τον τραυματισμό για να τον προσθέσει ως ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ του κέντρου του γηπέδου.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.