News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Απ’τις αποδοκιμασίες... στην ελπίδα: ο Bale έχει επιστρέψει

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Του José Luis Calderón

Αστρική εμφάνιση του Ουαλού στην επιστροφή του

Ο Bale στη διάσωση. Έπρεπε να επανεμφανιστεί ο Ουαλός για να τελειώσει η ταλαιπωρία της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Fuenlabrada. Λίγα δευτερόλεπτα είχε ο Gareth στο γήπεδο, όταν δέχτηκε μια μπαλιά στη δεξιά πτέρυγα, προχώρησε λίγα μέτρα κι έβγαλε με το εξωτερικό του αριστερού μια πάσα με ακρίβεια χιλιοστού κατ 'ευθείαν στο κεφάλι του Mayoral, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά.

Ο Bale μπήκε στο γήπεδο σε μια πολύ λεπτή στιγμή για ένα λευκό σύνολο που δεν έβαζε με κανένα τρόπο ένα γκολ που θα του έδινε την απαραίτητη ηρεμία. Μάλλον το αντίθετο. Η κερκίδα υπέφερε κι άρχιζε να ρίχνεται πάνω στην ομάδα, η οποία δεν προσέφερε τίποτα και ήταν πιο κοντά στην τρομάρα παρά στο να διορθώσει το παιχνίδι. Οι αποδοκιμασίες ήταν πρωταγωνίστριες και η νευρικότητα βασίλευε στο λευκό κολοσσαίο. Η είσοδός του άλλαξε τις αποδοκιμασίες σε χειροκροτήματα.

Ο Gareth, ο οποίος δεν ήταν βασικός, δεν θα μπορούσε να επιστρέψει καλύτερα μετά από 63 ημέρες εκτός. Ο Ζιντάν τον έβαλε στο 60. Πρώτον, επειδή είχε αυτό το σχέδιο για να του δώσει λεπτά. Δεύτερον, επειδή του έρχονταν θαυμάσια με τη Μαδρίτη στα σχοινιά μ’ένα ανησυχητικό 0-1 στο σκορ. Ο Bale χειροκροτήθηκε με το που σηκώθηκε για ζέσταμα κι επίσης όταν μπήκε στο γήπεδο, σε μια περίοδο έντασης στις κερκίδες αφού ο Cata έστειλε μια μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκε το αριστερό πόδι του Μπέιλ για να ηρεμήσει τη νύχτα. Η πάσα στον Mayoral ήταν ένα έργο τέχνης, μια λεπτομέρεια του εκρηκτικού μετά από "πολύ σκληρές" εβδομάδες, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Bale. Μ’αυτόν στο γήπεδο, η κερκίδα πήγε απ’την ένταση στον ενθουσιασμό και την ελπίδα. Περισσότερο έχοντας υπόψη πώς μπήκε στο παιχνίδι το λευκό 11.

Οκτώ λεπτά αργότερα, και πάλι μια ενέργεια του Bale οδήγησε στην ανατροπή της λευκής ομάδας. Πήρε τη μπάλα με το τακουνάκι, βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Freixantet κι ο Mayoral εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ μετά το πλασέ του Ουαλού, για να γυρίσει το σκορ, να κάνει το 2-1 και το Bernabeu να βγάλει οριστικά τον πανικό από πάνω του.

Ο Bale επίλυσε τα πάντα. Μετά από μια προθέρμανση που σχεδιάστηκε προσεκτικά για να μπει στον αγώνα ο Ουαλός στις καλύτερες συνθήκες, είχε μερικά πολύ καλά λεπτά κι άλλαξε το πρόσωπο του παιχνιδιού. Του ακυρώθηκε ακόμη κι ένα γκολ για offside. Ο Bale επιστρέφει και το κάνει σπουδαία, λύνοντας το χάος στο οποίο είχε μπει η Μαδρίτη ενάντια στην Φουενλαμπράδα και δίνοντας δίκιο σ’έναν Ζιντάν που προειδοποίησε ήδη πριν μέρες ότι του έλλειπε. Λοιπόν πλέον τον έχει εδώ και, περισσότερο συνδεδεμένο, αδύνατον. Προς το παρόν, ο επόμενος γύρος του Κυπέλλου τρέχει για λογαριασμό του Bale.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.