News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lincoln εξαπολύει ένα νέο πόλεμο Real Madrid-Barcelona

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Συμπαίκτης του Vinicius κι αστέρι του Mundial Κ 17


Μετά τον Neymar, μετά τον Vinicius Júnior, μετά από τόσους και τόσους παίκτες, Λίνκολν. Αυτό είναι το τελευταίο όνομα που εξαπολύσει έναν πόλεμο μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Barcelona. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός διακρίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ 17 και έχει ήδη τους δύο μεγάλους της La Liga να παρακολουθούν πολύ στενά τα βήματά του.

Στην Βραζιλία ενημερώνουν ήδη για μια πιθανή azulgrana προσέγγιση για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του συμπαίκτη του και συνεργάτη στις φάρσες, Vinicius, στην Φλαμένγκο και στα χαμηλότερα κλιμάκια της Canarinha. Αλλά η Μαδρίτη δεν πάει πίσω κι έχει το πλεονέκτημα ότι έχει υπογράψει ήδη ένα καλό φίλο του Λίνκολν κι έχει καλές σχέσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους για να φέρουν εις πέρας την επιχείρηση.

Με τρία γκολ, είναι το ορατό πρόσωπο μιας ομάδας που φιλοδοξεί στο μέγιστο στην διοργάνωση που γίνεται στην Ινδία και η οποία έχει στις τάξεις της τον Alan, μέσο της Παλμέιρας κι ο οποίος έχει ήδη συνδεθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ο παράγοντάς του συναντήθηκε την περασμένη άνοιξη με τους λευκούς ηγέτες στο Santiago Bernabeu.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.