News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Φέτος, ο Isco είναι ένας 'Champions'

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Της Patricia Terroba

O malagueño έχει υπάρξει βασικός στις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και θα το επαναλάβει ενάντια στην Τότεναμ

Πέρυσι περίμενε μέχρι το πέμπτο παιχνίδι για να κάνει πρεμιέρα


Δύο στα δύο μέχρι στιγμής. Δύο αγώνες, αυτούς που έχει παίξει η Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League αυτή τη σεζόν, και δύο βασικές παρουσίες του Isco, οι οποίες θα γίνουν τρεις ενάντια στην Τότεναμ σήμερα. Στο ντεμπούτο, ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, έμεινε στον αγώνα μέχρι το 73ο λεπτό, όταν παραχώρησε τη θέση του στον Ceballos. Αλλά για μικρό χρονικό διάστημα, επειδή στο δεύτερο παιχνίδι του Champions League, ο malagueño επέστρεψε στην εντεκάδα. Σ’αυτή την περίπτωση, εναντίον της Ντόρτμουντ, μέχρι το 76ο λεπτό, όπου αντικαταστάθηκε απ’τον Marco Asensio.

Το γεγονός είναι ότι η Ευρώπη έχει μετατρέπει φέτος στο τέλειο σενάριο του malagueño. Στο ντεμπούτο του, ξεκίνησε μια ανθολογική φάση. Αυτή του γκολ του Κριστιάνο στο 12ο λεπτό. Ο malagueño ξεχείλισε στο κέντρο του γηπέδου κι άνοιξε για τον Bale, ο οποίος έδωσε ασίστ στον Cristiano έτσι ώστε ο Πορτογάλος να σκοράρει το πρώτο γκολ των λευκών στο φετινό Champions League. Κι ενάντια στη Μπορούσια στο Ντόρτμουντ, ο Ίσκο αποκωδικοποίησε τέλεια την αναμέτρηση και είχε ακόμα και την ευκαιρία να κάνει σεφτέ στο σκοράρισμα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Εμφανίσεις που έχουν κάνει τον Zidane να αλλάξει γνώμη σε σχέση με την περασμένη σεζόν, και οι οποίες του έχουν δώσει μια θέση που φαίνεται ακλόνητη στην αρχική εντεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρώπη. Επειδή πέρυσι, η κατάστασή του ήταν πολύ διαφορετική. Τόσο, που έπρεπε να περιμένει μέχρι το πέμπτο παιχνίδι του Champions League για να παίξει τα πρώτα του λεπτά. Στο πρώτο, εναντίον της Sporting, δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού. Και τα επόμενα τρία (ένα εναντίον της Ντόρτμουντ και δύο εναντίον της Legia), τα είδε απ’τον πάγκο.


Ως εκ τούτου, έκανε ντεμπούτο ενάντια στην Sporting στην φάση των ομίλων στις 22 Νοεμβρίου του 2016, περισσότερο από δύο μήνες μετά την έναρξη της διοργάνωσης. Τότε, ο Benzema μπήκε στην θέση του μέσου στο 67ο λεπτό. Κι από εκεί και πέρα, έπαιξε πέντε ακόμα αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του τελικού ενάντια στη Γιουβέντους, όπου ήταν βασικός.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.