News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Florentino: «Ο Bale είναι λίγο απελπισμένος, αλλά έχει ακόμα μεγάλη ψυχολογία»

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ο Florentino Pérez, πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε μια συνέντευξη στην El Español, στην οποία μεταξύ άλλων μιλά για τον Zidane, τους τραυματισμούς του Bale...


Ο Florentino Pérez, πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει δώσει μια συνέντευξη στην El Español. Ο λευκός ηγέτης μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης

Η αποχώρηση του Μπενίτεθ και η άφιξη του Ζιντάν: «Για οποιουσδήποτε λόγους, επειδή το ποδόσφαιρο είναι πολύ περίπλοκο, τα αποτελέσματα δεν μας συνοδεύσαν κι έπρεπε να απαλλαγούμε απ’τον Ράφα Μπενίτεθ και να βάλουμε προπονητή τον Ζινεντίν Ζιντάν. Αυτό μεταμόρφωσε το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης, και σε λίγους μήνες κερδίσαμε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το Σούπερ Καπ, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα ακόμα Champions League... Όπως γι’αυτά τα πράγματα του ποδόσφαιρου μερικές φορές ένας προπονητής δεν πιάνει, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει υπάρξει ένα θεαματικό πράγμα. Ήξερε τ’αποδυτήρια, το κλαμπ, τους οπαδούς και με τον μεγάλο επαγγελματισμό και την προσπάθειά του έχει κάνει κάτι σπουδαίο. Κανείς δεν αμφιβάλλει σήμερα ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.

Οι αρετές του Ζιντάν: "Ο Ζιντάν είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, όπως γνωρίζουν όλοι, επίσης και στην ιδιωτική ζωή του. Έτσι που εγώ λέω ο επαγγελματισμός και η δουλειά. Η θυσία, που είναι το πώς επιτυγχάνονται τα πράγματα".

Πέντε βαθμοί απόσταση με τη Barca: "Αυτό μόλις ξεκίνησε, και είμαστε στην καλύτερη Liga της Ευρώπης. Σήμερα όλες οι ομάδες έχουν σπουδαίους παίκτες και προπονητές, έχουν ένα υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και τακτικής. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι".

Έναρξη της σεζόν: "Έχουμε κάνει έναν θεαματικό Αύγουστο, ίσως έχουμε επικεντρωθεί πολύ στην κατάκτηση των δύο Σούπερ Καπ. Και σε χαλαρώνει λίγο κι έρχεται μια ομάδα και σε κερδίζει στο Bernabeu. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό, αλλά είναι αδύνατο να’σαι κάθε εβδομάδα, παίζοντας Τετάρτη Κυριακή, στο υψηλότερο επίπεδο. Και ίσως χαλαρώνεις μ’αυτούς που πιστεύεις ότι είναι οι πιο εύκολοι, και είναι αυτά που σου δυσκολεύουν τη ζωή. Όπως συμβαίνει πάντα. Οι οπαδοί της Μαδρίτης, οι οποίοι είναι πολύ απαιτητικοί, είναι ικανοποιημένοι κι ευχαριστημένοι αν και βρισκόμαστε πέντε βαθμούς πίσω απ’τον πρώτο στον Οκτώβριο. Συνεχίζουμε να εξαρτόμαστε απ’τον εαυτό μας".

Ο Asensio έχει υπερβολική πίεση; «Την πίεση που έχουμε όλοι... Αλλά είναι ότι για να’σαι μέλος αυτού του συλλόγου, απ’τον πρόεδρο μέχρι τον νεότερο παίκτη, πρέπει να συνηθίσεις. Ειδικά τη πίεση των μέσων ενημέρωσης: υπάρχουν τόσα πολλά μέσα, τόσα ενδιαφέροντα, από μεν και δε... Αλλά τελικά πιστεύω πως όχι. Είναι 21 ετών, έχει περάσει απ’τα στάδια που έπρεπε να περάσει, βελτιώνεται καθημερινά και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι βρισκόμαστε ενώπιον ενός απ’τους μεγάλους του μέλλοντος».

Isco: «Εγώ πιστεύω ότι έχει παίξει καλά σε όλες τις σεζόν, αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχει ωριμάσει, αποτελεσματικά. Όταν είσαι εδώ τρία χρόνια είσαι πια ένας άντρας, δεν είσαι πια ένα παιδί, είσαι 25 ετών... Αυτή τη στιγμή ο Isco είναι, ειλικρινά, ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου».

Ο Cristiano και η εφορία: "Είναι ήρεμος, επειδή είναι άτομο με μια σταθερά: το επάγγελμά του. Τα υπόλοιπα... Έχει την συνείδηση καθαρή ότι δεν έχει κάνει τίποτα ούτε έχει αποκρύψει τίποτα, στη συνέχεια γι’αυτό αφιερώνεται ψυχή τε και σώματι στο να συνεχίσει να κατακτά χρυσές μπάλες και βραβεία The Best, όπως πιστεύω ότι θα κερδίσει τα επόμενα δύο" .

Είναι περιττή η μορφή του αθλητικού διευθυντή; "Δεν είναι έτσι ... Όσο κι αν επαναλαμβάνονται τα πράγματα, δεν είναι αλήθεια. Έχουμε μια αθλητική διεύθυνση, την οποία διευθύνει ο José Ángel Sánchez. Το είπαμε όταν έφυγε ο Jorge Valdano και συγχωνεύσαμε την αθλητική διεύθυνση με τη γενική διεύθυνση. Και μετά έχει τον διευθυντή ποδοσφαίρου της, τον προπονητή της, κι έχει επίσης κι εμένα. Κι αυτή η ομάδα συμμορφώνεται με την οικονομικο-αθλητική εξίσωση. Εδώ δεν λέγεται "πρέπει να υπογράψουμε έναν παίκτη για να υπογράψουμε", κάθε αθλητική κίνηση έχει τον οικονομικό της αντίκτυπο. Κι ο Bernabéu μας δίδαξε ότι αυτή η οικονομικο-αθλητική εξίσωση πρέπει να λειτουργεί. Ο αθλητικός διευθυντής ονομάζεται José Ángel Sánchez και πρέπει να σας πω ότι είναι ο καλύτερος".

Οι συνεχιζόμενοι τραυματισμοί του Μπέιλ στο υποκνημίδιο: «Υπάρχουν παίκτες στους οποίους συμβαίνουν πράγματα που δεν προβλέπουμε. Ο Kaká, για παράδειγμα, ήρθε το πρώτο έτος ως ένα φαινόμενο, νικητής της Χρυσής Μπάλας. Αλλά πήγε σ’ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, του έκαναν ένεση κι επέστρεψε με το γόνατό του κατεστραμμένο. Από τότε δεν ήταν ξανά ο ίδιος ο Κακά. Ο Μπέιλ είχε μια πολύ σημαντική εγχείρηση πέρυσι, σταμάτησε τέσσερις μήνες. Κι όπως λέει ο Zidane, όταν είσαι μερικούς μήνες ανενεργός χρειάζεσαι τους ίδιους μήνες, ή λίγους περισσότερους, για να ξαναβρείς φόρμα. Πιστεύω ότι έχει πολλή όρεξη, ο προπονητής επίσης, και πιστεύω ότι θα περάσουμε αυτή την εποχή. Ιδιαίτερα ο καημένος ο Gareth, που είναι λίγο απελπισμένος, αλλά έχει ακόμα μια μεγάλη ψυχολογία. Θα δούμε τον σπουδαίο Gareth, ο οποίος είναι εδώ τέσσερις σεζόν και κέρδισε 11 τίτλους. Μας έχει βοηθήσει πολύ, να μην το ξεχνάμε τώρα».

Διαιτητές: "Εγώ δεν έχω επικρίνει τους διαιτητές, δεν έχω επικρίνει ποτέ έναν διαιτητή ούτε έναν αντίπαλο. Αυτό που λέω είναι ότι αυτή είναι μια καλή στιγμή, όπως είναι τώρα η Ομοσπονδία, που πρόκειται να’χει μια νέα ώθηση, για να βελτιωθεί το ζήτημα της διαιτησίας. Επειδή είναι αλήθεια ότι στην Ισπανία έχουμε τους καλύτερους παίκτες, τις καλύτερες ομάδες, την καλύτερη Λίγκα. Λοιπόν οι διαιτητές πρέπει να βρίσκονται επίσης στο ύψος των περιστάσεων. Έχω τον απόλυτο σεβασμό. Αλλά όταν παίζουμε ένα Μαδρίτη- Barcelona και το βλέπουν 400 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, την επόμενη μέρα προτιμώ να μιλάω για το παιχνίδι κι όχι για τους διαιτητές. Ανεξάρτητα απ’το ποιον ζημιώνουν. Ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτό το άλμα".

Εκτοξευμένη μεταγραφική αγορά: "Είναι αλήθεια ότι βλέπω μια στιγμή, μερικοί λόγω των τηλεοπτικών δικαιώματα και άλλοι λόγω των ιδιοκτήτων που βάζουν όλα τα χρήματα που θέλουν, στην οποία πρέπει να ρετουσάρουμε το μοντέλο μας. Πιστεύω πολύ στον ψηφιακό κόσμο. Και στο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε έτσι ώστε να μπορέσουμε να παραμείνουμε ηγέτες, παρά τις αλλαγές που συμβαίνουν και στις οποίες το club πρέπει να ανταποκριθεί".

Η υπογραφή του Mbappé για την PSG: "Δεν ξέρω πώς την έχουν κάνει και δεν θέλω να επικρίνω ένα club φίλο όπως την PSG. Αλλά πρέπει να συμμορφώνεσαι με το fair play, όπως όλοι. Και υποθέτω ότι αν την έχουν κάνει έτσι, είναι επειδή μπορούν. Πέρυσι, εμείς σκεφτήκαμε τον Mbappé, αλλά έχουμε μια αρκετά πλήρη ομάδα. Ο Mbappé είναι πολύ νέος, έχει πολλά χρόνια μπροστά, και υπό αυτή την έννοια πιστεύω ότι πήρε μια καλή απόφαση: να’ναι σε ένα πολύ σημαντικό club, κι επιπλέον της πόλης του. Εμείς αυτή τη στιγμή δεν μπορούσαμε να ταιριάξουμε εύκολα έναν παίκτη που υπόσχεται πολλά, αλλά που είναι πολύ νέος και ίσως χρειάζεται ένα club όπως η PSG για να παίζει πιο συχνά".


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.