News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "H Liga είναι πολύ μεγάλη και θα’χουμε ηρεμία"

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

«Απομένουν πολλές αγωνιστικές και θα συνεχίσουμε με τη δουλειά μας»

"Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά σήμερα δεν ήθελε να μπει", δήλωσε ο προπονητής.

Ο Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου του Σαντιάγο Μπερναμπέου τον αγώνα ενάντια στη Μπέτις. Ο προπονητής έδειξε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και ζήτησε ηρεμία: "Η ανάλυση που κάνουμε είναι ότι σήμερα η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Είχαμε 26 ή 27 ευκαιρίες και στο τέλος δεν ήθελε να μπει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν ένα μεγάλο ματς αλλά ούτε και κακό. Εάν βάλεις ένα γκολ το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πέρυσι κερδίσαμε παιχνίδια που δεν ίσως δεν αξίζαμε και τώρα είναι το αντίστροφο. Πρέπει να’μαστε ήρεμοι. Είναι τρία παιχνίδια στο σπίτι και πήραμε δύο απ’τους εννέα βαθμούς".

«Με πονάει να χάνω τον Μαρσέλο και με πονάει το γκολ στην αντεπίθεση. Ίσως δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά ούτε και να χάσουμε, σίγουρα. Ξέρω ότι σε πολλούς δεν αρέσει αυτή η λέξη όταν τα πράγματα πάνε στραβά, αλλά πρέπει να το δεχτούμε και να’χουμε ηρεμία και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Η Liga είναι πολύ μεγάλη και θα’χουμε ηρεμία μέσα στην ομάδα γιατί θα σηκωθούμε και θα’χουμε σίγουρα καλύτερες μέρες».

Έχει άγχος ο Κριστιάνο;

"Όχι, καθόλου. Εντελώς το αντίθετο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να’χουμε τον Cristiano μαζί μας κι αυτός να’ναι μαζί μας".

Μήνυμα του Φλορεντίνο στ’αποδυτήρια

"Αυτό δεν πρόκειται ν’αλλάξει τίποτα για μας. Θα συνεχίσουμε, αυτό είναι πολύ μεγάλο. Τα λόγια του προέδρου είναι να ενθαρρύνει τους παίκτες, οι οποίοι το χρειάζονται".

Μειονέκτημα

"Παίζουμε άνετα στο σπίτι. Είχαμε ευκαιρίες κι έχουμε τρέξει πολύ. Ίσως να μην αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά πονάει λίγο να μας βάζουν ένα γκολ στο τέλος λόγω της προσπάθειας που κάναμε. Αυτό είναι πολύ μακρύ και η Λίγκα μόλις ξεκίνησε, ακόμα κι αν έχουμε 7 πόντους μειονέκτημα. Θα συνεχίσουμε με τη δουλειά μας".

"Δεν πιστεύω ότι είναι μια ευαίσθητη κατάσταση. Έχουμε χάσει 7 πόντους σε λίγες αγωνιστικές αλλά απομένουν πολλές κι όλη την καλή δουλειά που έχουμε κάνει δεν πρέπει να την πετάμε στα σκουπίδια για δύο ή τρία παιχνίδια της σεζόν. Είμαι ο προπονητής αυτής της ομάδας και χρειαζόμαστε ηρεμία".

"Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν πολύ καλύτερα και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μετά, βιαστήκαμε λίγο. Είναι το τρίτο παιχνίδι στο σπίτι και δεν έχουμε κερδίσει, αυτό περιπλέκει λίγο τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ν’ανησυχούμε. Μόλις κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι στο Σαν Σεμπαστιάν και το Σάββατο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ακόμα. Σήμερα δεν ήταν ένας μεγάλος αγώνας. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε".

Γκολ κατά

"Δεν θα κατηγορήσεις τους παίκτες που προσπαθούν να κερδίσουν το παιχνίδι. Στο γκολ που μας έβαλαν δεν ήμασταν σε εγρήγορση, αλλά μετά από 90 λεπτά και μετά την προσπάθεια μπορεί να συμβεί".

Αλλαγές

"Αυτό που θέλω να κάνω πάντα είναι να κερδίζω το παιχνίδι. Δεν θ’αλλάξω. Η ιδέα είναι να πάμε για το παιχνίδι και περισσότερο στο σπίτι μας".

Διαφορές εντός μ’εκτός 

"Δεν είναι ότι παίζουμε άσχημα, αλλά έχουμε περισσότερες δυσκολίες να σκοράρουμε στο σπίτι. Έχουμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε. Αν σκοράρουμε το πρώτο, αυτό γέρνει το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Μακριά από το σπίτι παίζουμε καλύτερα και βάζουμε περισσότερα γκολ. Πρέπει να αλλάξουμε αυτή τη δυναμική στο σπίτι".


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.