News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Bernabeu καταβροχθίζει την υπερπρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Liga αρχίζει να περιπλέκεται


Η Ρεάλ Μαδρίτης απομακρύνεται απ’τον τίτλο και με επικίνδυνο τρόπο. Πάρα πολύ μεγάλη απόσταση για το σημείο της σεζόν που οδηγεί σ’ένα πρωτάθλημα που δεν φαίνεται καλό για τον νυν πρωταθλητή κι όλα αυτά εξαιτίας του προφανούς διαζυγίου που διατηρεί με το Μπερναμπέου τον τελευταίο καιρό και που τον επιβαρύνει με περισσότερο από ανησυχητικό τρόπο.

Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση, πέρα ​​από εκείνη της αμυντικής προσέγγισης του αντιπάλου, της έλλειψης χώρων κι άλλες παράξενες θεωρίες τη σήμερον ήμερα του «αυτό είναι το ποδόσφαιρο ή δεν ήθελε να μπει». Απλά επιχειρήματα που δεν χρησιμεύουν για να δικαιολογήσουν τους εντός έδρας επτά χαμένους βαθμούς σε τρία παιχνίδια.

Καμία θεωρία δεν έχει επιχειρήματα για να δώσει ένα μικρό νόημα στο περίεργο κακό που υποφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδό της και για να εξηγήσει τα δύο πρόσωπα αυτής της ομάδας. Ημέρα και νύχτα. Αυτές οι δύο τόσο διαφορετικές ομάδες δεν μοιάζουν σε τίποτα, παρόλο που και οι δύο φορούν λευκά.

Αυτό που χιλιόμετρα μακριά απ’την πρωτεύουσα της Ισπανίας είναι ένα χαρούμενο, ομαλό, με ιδέες και που ξεχειλίζει εξίσου, ποδόσφαιρο, μετατρέπεται σε μια ομάδα προβλέψιμη κι εύκολο να ελεγχθεί όταν πρέπει να παίξει εντός έδρας. Το μόνο φως ανάμεσα σε τόσο σκοτάδι το έθεσε και πάλι ένας Modric ικανός να τρέξει όλο το γήπεδο με τη μπάλα κολλημένη στο πόδι, σπάζοντας μέσες στο πέρασμά του. Απτους υπόλοιπους, λίγο ή τίποτα.

Φαίνεται ψέμα, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης που τα΄χει καταφέρει μ’όλους, πνίγεται παίζοντας με τους δικούς της. Το πρόβλημα έρχεται όταν δεν έχει μπορέσει να επιλύσει ούτε στην τρίτη αγωνιστική κι αυτό που ήταν μερικά λάθη χωρίς περαιτέρω, έχει μετατραπεί σε κρατικό ζήτημα. Πολύ περισσότερο απ’όσο μπορούν να πιστέψουν κάποιοι. Και αυτή τη φορά δεν μπορεί γίνει λόγος για τους διάσημους σποράδες του Bernabeu και την υποτιθέμενη ψυχρότητα του λευκού οπαδού.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.