News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Varane ανανεώνει μέχρι το 2022

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Του Pablo Polo

Ο στόπερ θα δώσει αύριο μια συνέντευξη Τύπου στο Bernabeu μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του

Το club επιβεβαιώνει έτσι τη δέσμευσή του στον Γάλλο μετά την αποχώρηση του Pepe


Ο Raphael Varane είναι ο τελευταίος παίκτης που ανανεώνει τη σύμβασή του με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το έχει κάνει επίσημο σήμερα το πρωί. Ο αμυντικός επεκτείνει τη σχέση του με το λευκό club μέχρι το 2022 κι ακολουθεί τα βήματα των συμπαικτών που έχουν ήδη σφραγίσει την υπογραφή τους αυτόν τον Σεπτέμβριο μέσα στην πολιτική ανανεώσεων του συλλόγου, όπως οι περιπτώσεις των Isco, Benzema ή Marcos Llorente .

Ο Varane είναι πλέον ένας αδιαμφισβήτητος για τον Zidane. Είναι επίσης και για το club, που μ’αυτή τη συμφωνία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του προς τον Γάλλο στόπερ μετά την αποχώρηση του Pepe.

Αδιαμφισβήτητος στη Γαλλία του Deschamps, ο Varane είναι πλέον ένας βετεράνος στη Μαδρίτη παρά τα 24 χρόνια του. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του Zidane, που τον έφερε απ’την Lens με μόλις μια ντουζίνα ματς στην πρώτη κατηγορία, στη Ligue 1, και μόλις στα 17 του.

Ο Varane έχει γράψει ήδη ιστορία στη Μαδρίτη, αλλά αυτή η σύμβαση έρχεται μόνο να επιβεβαιώσει ότι ο παίκτης θέλει να συνεχίσει να κερδίζει τίτλους στο λευκό σπίτι και να φτάσει γίνει ένας απ’τους σημαντικότερους στόπερ στην ιστορία του συλλόγου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.