News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Sergio Ramos θα είναι ο επόμενος

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο camero θα ανανεώσει μέχρι το 2021


Το κεφάλαιο των ανανεώσεων δεν έχει κλείσει ακόμα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο μέσος όρος του συλλόγου είναι να ανανεώνει πέντε ή έξι παίκτες ανά σεζόν κι ο μέσος όρος δεν πρόκειται να σπάσει. Λείπει ο πιο εμβληματικός, ο ηγέτης της λευκής αγέλης. Μέσα στις επόμενες ημέρες, Sergio Ramos και Florentino Pérez θα μοιραστούν τη φωτογραφία που έχουν βγάλει ήδη οι Carvajal, Benzema, Marcelo και Isco, και που αντιστέκεται να βγάλει ο Ζιντάν παρά το γεγονός ότι έχει υπογράψει το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το λευκό club μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020. Δεν είναι της αρεσκείας του τεχνικού κι αυτό με τα συμβόλαια δεν του ταιριάζει πολύ. Από τότε που υπέγραψε το 2001, δεν έχει συζητήσει ποτέ τα χρήματα που θα λάβει. Υπογράφει και στη συνέχεια το βλέπει, αλλά στο σπίτι. Ποτέ πριν.

Ο αρχηγός θα αναγνωριστεί ως τέτοιος, επεκτείνοντας τη δέσμευσή του για την Ρεάλ Μαδρίτης για άλλη μια σεζόν, δηλαδή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021. Το καλοκαίρι του 2015, ο Ramos υπέγραψε μια περίπλοκη ανανέωση μέχρι το 2020, αλλά απ’τον σύλλογο έχουν θελήσει ν’αναγνωρίσουν το παιχνίδι, τη δουλειά και τη σημασία του εντός του γκρουπ με ένα ακόμη έτος σύμβασης.

17 σεζόν λευκός

Το συμβόλαιο του Ramos θα τελείωνε στα 35 του και με 17 σεζόν στην ομάδα, αλλά η ιδέα του είναι ότι δεν θα’ναι η τελευταία σύμβασή του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αισθάνεται όρεξη και αρκετά κίνητρα έτσι ώστε να μην κατεβάσει τα χέρια ούτε να σκεφτεί ότι έχει κάνει πλέον τα πάντα. Η ταύτιση με τον πρόεδρο και τον σύλλογο είναι ολική κι απ’την ευγενή ζώνη του Μπερναμπέου χαρακτηρίζουν τον στόπερ «ως τον καλύτερο δυνατό αρχηγό και ηγέτη»

Στον ορίζοντα αχνοφαίνεται η ανανέωση του Varane κι αναμένονται οι κινήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, με μια πιθανή βελτίωση της σύμβασης ως στόχο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.