News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Alavés - Real Madrid: Crisis ή Vitoria

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Των Jesús Sánchez και Rafa Ubera

Αναμέτρηση ομάδων σε μεγάλη ανάγκη στο Mendizorroza


Δεν υπάρχει στροφή πορείας στην Ρεάλ Μαδρίτης, που επισκέπτεται το Mendizorroza σήμερα το απόγευμα χωρίς περιθώριο για λάθος μετά τα δώρα της στο Bernabeu. Η μέρα ακούγεται σαν κρίση ή να πάρει την Vitoria. Εκεί την περιμένει η Alavés, που χρειάζεται επίσης βαθμούς μετά από μια κακή έναρξη της σεζόν, εν αναμονή της άφιξης ενός νέου προπονητή. Η albiazul ομάδα δεν κέρδισε κανένα αγώνα ούτε σκόραρε κανένα γκολ. Αλλά τίποτα καλύτερο για ν’αντιδράσει και ν’αποφύγει περισσότερα αγκάθια απ’την παρακινητική επίσκεψη του πρωταθλητή. Η προσωρινότητα του Javi Cabello μετατρέπει την Alavés σε κάτι άγνωστο. Η λευκή απάντηση μετά το χτύπημα της Betis είναι ένα άλλο απ’τα μυστικά που θα αποκαλύψει η αναμέτρηση.

Η ομάδα του Zidane επιστρέφει στον παράδεισο που σημαίνει γι’αυτήν το να μην παίζει στο Bernabeu. Έχει 11 διαδοχικές νίκες εκτός έδρας. Η δυναμική της μακριά απ’τους οπαδούς της είναι τέλεια, τόσο μεγάλη όσο οι αγωνίες της ως γηπεδούχος. Το χτύπημα της περασμένης Τετάρτης δίνει τη θέση του σ’ένα επικίνδυνο παιχνίδι, στην έδρα του τελευταίου, όπου κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός απ’τη νίκη θα’ναι μια οπισθοδρόμηση κολοσσιαίων αναλογιών, παρά την ηρεμία που μετέδωσε χθες ο Γάλλος προπονητής.

Ο Ζιντάν, έξυπνος, ξεδίπλωσε το μαγνητικό χαμόγελό του για να κατευνάσει τη madridista ατμόσφαιρα, τεταμένη λόγω των κακών αποτελεσμάτων, λόγω της μεγάλης απόστασης με τον πρώτο (επτά πόντοι), λόγω της έλλειψης ευστοχίας μετά από τόσες χαμένες ευκαιρίες, λόγω της κακής τύχης με τις διαιτησίες. Όπως πάντα θα κάνει αλλαγές στην εντεκάδα του, αλλά ίσως οι περιστάσεις να του εμποδίζουν τις επαναστάσεις. Στον Marcelo θα μπει ο Nacho στην αριστερή πλευρά. Ο Theo, ο οποίος θα’ταν ο αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου, είναι επίσης τραυματίας. Ο Γάλλος δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στη Βιτόρια ντυμένος στα λευκά. Ο Achraf θα μπορούσε να δώσει λεπτά φρεσκάδας στον Carvajal, ο οποίος τα’χει παίξει όλα. Ο μπακ δεν περνάει την καλύτερη στιγμή του, αλλά σ’αυτές τις καταστάσεις, ο Zidane δίνει περισσότερη εμπιστοσύνη παρά πάγκο.


Η ώρα του Ceballos;

Ο Γάλλος προπονητής είναι αναγκασμένος να κάνει αλλαγές στο κέντρο του. Χθες ο Κρος δεν προπονήθηκε και δεν ταξίδεψε. Ο Casemiro είναι άθικτος, αλλά η απαιτητική επίσκεψη στο Ντόρτμουντ στο Champions League μπορεί να οδηγήσει στη σκέψη της παρουσίας του Marcos Llorente ως βασικός, υιοθετημένος γιος του Mendizorroza μετά την υπέροχη προηγούμενη σεζόν του στα blanquiazul. Η ξεκούραση μπορεί να’ναι καλό φάρμακο για τον Isco, σε χαμηλότερο επίπεδο στα τελευταία παιχνίδια, ή για τον Modric. Η ώρα του Ceballos; Ίσως. Φαίνεται σίγουρη η παρουσία του Asensio, ενθρονισμένος απ’την L'Equipe ως ο καλύτερος Κ 21 παίκτης στον κόσμο. Ο Cristiano φαίνεται ακίνητος. Θα δούμε ο Μπέιλ.

Για την Alavés, ο αγώνας είναι ένας τελικός. Η albiazul ομάδα είναι ήδη υποχρεωμένη να αμφισβητήσει τα στατιστικά στοιχεία. Μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει στην χειρότερη εκκίνηση στην Primera και ποτέ μια ομάδα μ’αυτούς τους αριθμούς δεν κατάφερε να μείνει. Τώρα, ενώ περιμένει τον De Biasi, το ρόστερ είναι αναγκασμένο να ψάξει τη μεγάλη έκπληξη ενάντια σε μια τσουγμένη merengue ομάδα.

Μπόγιαν και Μουνίρ πάνε συντηρητικά. Ο Καταλανός υποφέρει ένα μυϊκό τράβηγμα κι ο δεύτερος, ο οποίος χθες περπατούσε πλέον κανονικά, είχε ένα χτύπημα στο Riazor που του προκάλεσε μια μελανιά στο γόνατο. "Δεν έχουν αποκλειστεί", δήλωσε χθες ο Cabello τεχνικός γέφυρα μεταξύ του Zubeldía και του De Biasi. "Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να προσπαθήσουμε να τους έχουμε".


Ο valenciano τεχνικός έδειξε ευχαριστημένος με την "τάξη" της ομάδας του στο πρώτο μέρος στο Riazor, έτσι ώστε αναμένονται λίγες αλλαγές στην εντεκάδα. Είναι πιθανό ο Bojan να μην είναι σε θέση να παίξει 90 λεπτά, έτσι ώστε ο Munir θα’ναι και πάλι ο πιο προωθημένος άνθρωπος. Στη γραμμή των επιτελικών μέσων μπορεί να μπει ο Pedraza ή ακόμα κι ο Enzo για να αντιμετωπίσει τον πατέρα του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.