News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino Pérez θέλει να βάλει μια ρήτρα «αντισεΐχη» σε Asensio και Isco, ύψους 500 εκατομμυρίων

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Του Fermin De La Calle

Αντίδραση ενώπιον της προετοιμασίας του balear

Οι ρήτρες τους θα αυξηθούν για να βρεθούν στο επίπεδο των Modric, Kroos και Ceballos, στη δεύτερη κλίμακα μετά τους Cristiano, Bale και Benzema, που ανέρχονται σε 1 δις

Ο Marco Asensio έχει μετατραπεί, μπροστά απ’τους Mbappé, Κουτίνιο, Dembélé κι ακόμη κι απ’τον Neymar, στον παίκτη του καλοκαιριού. Ο mallorquín έχει αμφισβητήσει το καθεστώς βασικού του BBC με βάση τα γκολ, τόσο θεαματικά όσο και σημαντικά. Κάτι που έχει τραβήξει την προσοχή της μισής Ευρώπης. Μεγάλες ομάδες ρώτησαν την περασμένη σεζόν για τον επιθετικό (Γιουβέντους, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου). Ένα ενδιαφέρον που η Ρεάλ Μαδρίτης έδιωξε ανανεώνοντας τη σύνδεσή του με το club μέχρι το 2022. Αυτή η υπογραφή αυτή έχει πλέον ξεπεραστεί.

Ο σύλλογος επέκτεινε το συμβόλαιο του επιθετικού που καλείται να ηγηθεί της Μαδρίτης στα επόμενα χρόνια: εκτός απ’το να τον δέσει για τέσσερις επιπλέον σεζόν, αύξησε το μισθό του στα 3,5 εκατομμύρια καθαρά ετησίως, περισσότερο από τρεις φορές πάνω απ’το εκατομμύριο που έπαιρνε με το πρώτο του συμβόλαιο ως λευκός παίκτης. Αλλά το κλειδί αυτής της σύμβασης έγκειτο στην αύξηση μιας ρήτρας 80 εκατομμυρίων που φαινόταν προσιτή στους μεγάλους της Ευρώπης. Η ελευθέρας του πήγε τότε στα 350 εκατομμύρια.

Ωστόσο, η θεαματική έναρξη του mallorquín στη σεζόν, ο οποίος έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια του Super Cup, έχει προκαλέσει κινήσεις στα λευκά γραφεία. Ο Florentino, ο οποίος σηκώθηκε απ’το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Μονακό μπροστά στις δυσανάλογες απαιτήσεις του Ρώσου Dmitri Rybolovlev για τον Mbappé, εξετάζει μια νέα αύξηση της ρήτρας του μαργαριταριού της ομάδας για να την θέσει στο επίπεδο άλλων αστέρων των αποδυτηρίων: 500 εκατομμύρια (και μια αύξηση του μισθού στα επτά εκατομμύρια που θα υλοποιούνταν κατά τη διάρκεια του έτους). Ο πρόεδρος έχει ξεκινήσει μια πολιτική προστασίας των παικτών του ενάντια στους σεΐχηδες και τους δισεκατομμυριούχους της Premier (ή της PSG), συμπεριλαμβάνοντας στις συμβάσεις των παικτών της πρώτης ομάδας απαγορευτικές ρήτρες που εξασφαλίζουν την παραμονή των αστέρων του στο club του Chamartín.

Οι επιθετικοί στο 1 δισεκατομμύριο

Σ’ένα πρώτο επίπεδο εμφανίζονται τ’αστέρια της ομάδας, των μέλη του του BBC. Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά και Gareth Bale θα πρέπει να πληρώσουν 1 δισεκατομμύριο ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που αποφασίσουν να πάνε σε μια άλλη ομάδα, χωρίς τη συγκατάθεση του συλλόγου. Ένα ποσό, τη σήμερον ημέρα, αδύνατο να αναλάβει οποιοσδήποτε σύλλογος ή παίκτης. Πρόσφατα, όταν ο Κριστιάνο απείλησε να μην συνεχίσει στο κλαμπ, μετά το σκάνδαλο για την υποτιθέμενη φοροδιαφυγή του, ο Florentino τον προειδοποίησε ότι για να φύγει έπρεπε να πληρώσει το 1 δισεκατομμύριο της ρήτρας. Κάτι που έκανε τον Ρονάλντο να επανεξετάσει την κόντρα του με το λευκό σύνολο.

Σ’ένα δεύτερο γκρουπ βρίσκονται οι βασικοί του λευκού κέντρου όπως ο Τόνι Κρόος κι ο Luka Modric, των οποίων οι ρήτρες ανέρχονται στα 500 εκατομμύρια ευρώ (κλίμακα στην οποία θα’μπαινε ο Μάρκο). Αυτό το ίδιο ποσό είναι αυτό που εμφανίζεται στη σύμβαση του νεοφερμένου Dani Ceballos. Και στις δύο τελευταίες κλίμακες εμφανίζονται παίκτες της αμυντικής γραμμής. Η ελευθερία παικτών όπως ο Dani Carvajal ή ο Marco Asensio ανέρχεται στα 350 εκατομμύρια. Ενώ η "υπογραφή" των Casemiro, Keylor Navas, Raphaël Varane, Sergio Ramos και Marcelo κοστίζει 200 εκατομμύρια ευρώ.

Isco, επικείμενη ανανέωση

Ο τελευταίος αυτής της "κατάταξης" είναι ένας άλλος παίκτης που θέλουν αρκετές μεγάλες ομάδες: ο Isco Alarcón, με μια ρήτρα 150 εκατομμυρίων. Ωστόσο, ο 25χρονος Malagueño θα υπογράψει επίσης σύντομα τη νέα του σύμβαση που θα τον συνδέσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τέσσερις σεζόν (με οψιόν για μια πέμπτη) και θα περιλαμβάνει ένα μισθό έξι εκατομμυρίων καθαρών. Η βελτίωση αυτή συνεπάγεται επίσης μια αύξηση της ρήτρας. Σε μια πρώτη φάση αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ένα βήμα κάτω απ’το BBC, με 700 εκατομμύρια ως τιμή ελευθερίας. Αλλά τελικά όλα δείχνουν ότι θα’ναι 500 τα εκατομμύρια, όπως των Modric, Kroos και Ceballos (και τη μελλοντική του Asensio).

Οι ανανεώσεις και η θωράκιση των Asensio και Isco είναι δύο απ’τις πιο αναμενόμενες ειδήσεις για τον madridista οπαδό. Ελιγμοί που το club προτιμά να μην κάνει μέχρι να κλείσει η αγορά του καλοκαιριού. Ο Florentino υποστηρίζει ότι "οι καλύτερες μεταγραφές  της Ρεάλ Μαδρίτης σ’αυτές τις στιγμές είναι οι ανανεώσεις των παικτών μας" κι έτσι σύντομα θα δημοσιοποιηθούν αυτές των άθικτων για τον madridismo όπως ο Asensio ή ο Isco. Και θα υπάρξουν περισσότερα νέα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.