News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Al-Khelaifi αισθάνεται στριμωγμένος και επιβραδύνει την υπογραφή του Mbappé

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο ευρωπαϊκές ομάδες πιέζουν

Ο Al-Khelaifi αρχίζει να αισθάνεται ίλιγγο. Πολύ. Ο πρόεδρος της PSG κι ο εκπρόσωπος του ταμείου ιδιοκτήτη της παριζιάνικης ομάδας λαμβάνει μηνύματα όλων των τύπων που συνιστούν να μην πραγματοποιήσει την υπογραφή του Kylian Mbappé. Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αμφισβητηθεί σοβαρά το ότι ένας σύλλογος μπορεί να δαπανήσει 500 εκατομμύρια ευρώ σε μια μεταγραφική αγορά κι έτσι έχουν μεταφέρει στον γαλλικό σύλλογο.

Η μηχανή ήταν ήδη σε εξέλιξη κι αναμένονταν ακόμα αυτή την ίδια εβδομάδα ότι θα μπορούσε να ανακοινωθεί η υπογραφή. Γίνονταν λόγος για 180 εκατομμύρια ευρώ, συν 20 σε μεταβλητές, ως τιμή υπογραφής, συν ένα πριμ στο περιβάλλον του παίκτη στα 35-εκατομμύρια, συν άλλα 12 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν στον παίκτη για έξι χρόνια, το οποίο θ’αύξανε την επιχείρηση σ’ένα συνολικό κόστος περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ.

Οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι μέσω της ένωσής τους (ECA) έχουν χτυπήσει όλους τους συναγερμούς. Και δεν το έχουν κάνει για την υπογραφή του Mbappé ή την πληρωμή της ρήτρας του Neymar, αλλά για την πιθανότητα να τινάξει την αγορά ένα club και να ξεφύγει από κάθε είδους κανόνα, δαπανώντας 500 εκατομμύρια ευρώ σ’ένα καλοκαίρι.

Οι καταγγελίες φτάνουν στους ηγέτες της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι γνωρίζουν ήδη πως είναι να τιμωρούνται απ’την UEFA. Τώρα η ιστορία είναι διαφορετική και είναι οι ίδιες οι ομάδες, οι ηγέτες των υπόλοιπων της ευρωπαϊκής ελίτ, αυτοί που ύψωσαν τη φωνή τους και θέτουν υπό αμφισβήτηση ορισμένες απαράμιλλες επιχειρήσεις στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που έμοιαζε μια σίγουρη επιχείρηση, έχει δώσει τη θέση της σε λίγες ημέρες αναμονής, έντονης σύμφωνα με εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών ομάδων. Και είναι ότι η PSG μπορεί να μείνει μόνη της σε μια κούρσα χωρίς φρένα και η οποία μπορεί να οδηγήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να γίνει χίλια κομμάτια.

Εν τω μεταξύ, ο Mbappé είναι σε αναμονή των εξελίξεων και προπονείται με τη Μονακό, αλλά μακριά απ’την κανονικότητα, όπως έδειξε το ότι δεν ξεκίνησε βασικός την περασμένη Κυριακή. Ο πατέρας πίστευε ότι είχε τα πάντα δεμένα. Με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Al-Khelaifi έχει αποφασίσει να περιμένει τις εξελίξεις και να δει προς τα πού εκτυλίσσονται τα γεγονότα και οι κινήσεις των αντιπάλων.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.