News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Το σημαντικό είναι να’μαστε έτοιμοι στις 8 Αυγούστου»

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι άσχημα και χάσαμε εύκολες μπάλες», πρόσθεσε ο λευκός τεχνικός.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Hard Rock Stadium μετά τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα. Μας βάλανε δύο γκολ σε έξι ή επτά λεπτά κα αυτό οφείλεται στην συγκέντρωση. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι είναι κάτι άλλο. Στη συνέχεια μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, παίζοντας όπως ξέρουμε, είχαμε καλές στιγμές, αλλά συνολικά δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια καλή στιγμή για μας».

Κρύψατε τα χαρτιά σας για το Σούπερ Καπ;

«Δεν έχουμε κρύψει τίποτα. Όταν βγαίνουμε στο γήπεδο προσπαθούμε να παίζουμε καλά και να κάνουμε τα πράγματα σωστά. Είναι αλήθεια ότι θα παίξουμε ενάντια στη Μπαρτσελόνα σε λίγες μέρες αλλά ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις: ξεκινήσαμε άσχημα, μπήκαμε στο παιχνίδι και στη συνέχεια χάσαμε πάρα πολλές εύκολες μπάλες, το οποίο δεν είναι το παιχνίδι μας».

Δεν θέλετε μεταγραφές;

«Είναι η ίδια ερώτηση με πριν δέκα ημέρες. Με ρωτάς πάντα το ίδιο και σου λέω πάντα το ίδιο. Είμαι εδώ για να δουλέψω με ό, τι έχω. Προς το παρόν είμαστε έτσι και είμαι ικανοποιημένος μ’αυτό το ρόστερ».

Δουλειά

«Είναι μια προετοιμασία και σίγουρα τ’αποτελέσματα δεν ήταν τ’αναμενόμενα, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Το σημαντικό είναι να’μαστε έτοιμοι στις 8 Αυγούστου. Είδα καλά πράγματα αλλά επίσης και κάποια αρνητικά. Πρέπει να’χουμε υπομονή, να δουλέψουμε και να’μαστε έτοιμοι για τον αγώνα του Super Cup. Δεν με νοιάζει η ήττα. Πονάει πάντα, δεν είναι ωραίο να χάνεις αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Υπογράφω το να χάνω στα φιλικά και να κερδίζω όλα τ’άλλα. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα και ν’αλλάξουμε κάποια πράγματα».

Supercopa

«Δεν θα φτάσουμε με λίγη προετοιμασία. Έχουμε δουλέψει καλά μέχρι τώρα, έχουμε κάνει ό, τι είχαμε προετοιμάσει και πάμε στο Σικάγο να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι και στη συνέχεια θα σκεφτούμε το Supercopa. Μπορεί να μην έχει φανεί στα τρία παιχνίδια, αλλά έχουμε κάνει μερικά καλά πράγματα. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και υπό αυτή την έννοια δεν είναι η καλύτερη στιγμή».

Τι κρατάτε απ’το παιχνίδι εντός κι εκτός γηπέδου;

«Την υποστήριξη του κόσμου, τέλεια, τους βάζω δέκα. Η δουλειά σε σωματικό επίπεδο και της ομάδας ήταν μια χαρά. Στη συνέχεια, στο ποδόσφαιρο, ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες κι όταν βλέπω τους αγώνες, ψάχνω που αποτύχαμε. Θα παρακολουθήσω αυτό το ματς για να δω. Το σημαντικό είναι να’μαστε καλά στις 8 Αυγούστου».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.