News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Clasicón στο Miami

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Των Pablo Polo και Ramiro Aldunate

Γενική δοκιμή τα ξημερώματα για το Super Cup που θα παίξουν σε δύο εβδομάδες

Ρεάλ Μαδρίτης και Barcelona μετρούν τις δυνάμεις τους λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες πριν το πρώτο σκέλος του Supercopa της Ισπανίας στο Καμπ Νόου στις 13 Αυγούστου. Το Clásico δεν θα'ταν τόσο Clásico εφ 'όσον είναι ένα φιλικό και δεν θα γίνει ούτε καν στην Ισπανία, αλλά η αλήθεια είναι ότι το Μαϊάμι κάνει ό, τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε η εκδήλωση να μην απογοητεύσει κανέναν και το Hard Rock έχει εδώ και καιρό που πούλησε όλα τα εισιτήριά του για να παρουσιάσει, σίγουρα, ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Η επιχείρηση γύρω απ'το Clásico κι ο πυρετός που έχει προκαλέσει η αναμέτρηση στην Λατινική συνοικία του Μαϊάμι είναι ένα πράγμα, αλλά αυτό που συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο είναι εντελώς διαφορετικό. Και η αλήθεια είναι ότι ούτε η Μπαρτσελόνα ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζουν από φιλικά όταν αναμετρώνται μεταξύ τους. Ούτε το έχει κάνει κάποιος απ'αυτούς που θα βγουν σήμερα στο γήπεδο, ούτε και μπορούν να το κατανοήσουν έτσι αντιμετωπίζοντας τον αιώνιο αντίπαλο.

Η Μαδρίτη δεν καταλήγει να αποδώσει σ'αυτή την περιοδεία. Έχει χάσει στους δύο αγώνες της εναντίον της United στα πέναλτι κι εναντίον της City με διασυρμό, και θέλει να αφαιρέσει το αγκάθι. Αυτό δεν μετράει, αλλά ούτε και είναι ένα θέμα του να τσαλακώσει το πρόσωπο και περισσότερο πριν απ'το Supercopa. Αυτή είναι η αίσθηση και των δύο συνόλων, που πρόκειται να το πάρουν πολύ στα σοβαρά, δεδομένου ότι κάθε φορά μένει και λιγότερος χρόνος για ν'αρχίσει το σοβαρό. Στους azulgrana, όμως, τ'αποτελέσματα είναι θετικά: δύο νίκες εναντίον της Γιουβέντους (2-1) και της United (1-0).

Στη Μαδρίτη δεν θα υπάρξουν πολλά καινούρια. Είναι η ομάδα που έχει τον τίτλο ενάντια σε μια Barça με αλλαγές και η οποία εξακολουθεί να ταιριάζει τα κομμάτια υπό το χέρι του Valverde, νέος ένοικος του πάγκου. Δύο ονόματα περιβάλλουν αυτό το Clásico: το ένα ούτε καν θα παίξει, ο επιθετικός Mbappé, και η πιθανή άφιξή του στη Μαδρίτη, η οποία εξακολουθεί σήμερα να επιμένει ότι δεν θα πληρώσει τα ποσά για το οποία γίνεται λόγος. Ο άλλος θα παίξει και είναι ο Neymar, ο οποίος μπορεί να παίξει το τελευταίο παιχνίδι του με τη Barça. Στην επιστροφή απ'την περιοδεία, το θέμα θα'πρεπε να διευθετηθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ή τουλάχιστον φαίνεται ότι θα γίνει έτσι.

Και οι δύο ομάδες έχουν διαθέσιμους τους παίκτες που έχουν στην περιοδεία. Το μόνο ερώτημα είναι ο Sergio Ramos, ο οποίος έχει μόλις ενταχθεί στη δουλειά της ομάδας και δεν έχει μπορέσει ακόμα να κάνει το ντεμπούτο του, και στη Barca κάνει ντεμπούτο σ'ένα Clásico ο Cillessen. Θα είναι ο τερματοφύλακας του Supercopa, δεδομένου ότι ο Ter Stegen ενσωματώθηκε αργότερα απ'τις διακοπές μετά την συμμετοχή του στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Neymar, Pichichi

Στη Μαδρίτη δεν είναι ο Cristiano, έτσι δεν θα υπάρξει η πάντα θαυμαστή μονομαχία με τον Μέσι, ο οποίος θα'ναι αναμφίβολα μια απ'τις ατραξιόν του ματς λόγω της έλξης που έχει όπου παίζει ο ιδιοφυής Αργεντινός επιθετικός. Αλλά ο Neymar, προς το παρόν, είναι ο πρώτος και μοναδικός σκόρερ της περιοδείας της Μπάρτσα με τρία γκολ. Σ'αυτή την περίπτωση, ο Βραζιλιάνος προκαλεί συζήτηση για την απόδοσή του στο γήπεδο.

Οι λευκοί, ωστόσο, δυσκολεύονται να βρουν στόχο. Σκόραρε μόνο ο Casemiro κι ο canterano Όσκαρ. Ελλείψει του CR7, και με τον Morata πλέον με τη μπλε φανέλα της Τσέλσι, είναι η στιγμή τόσο ο Bale όσο κι ο Μπενζεμά να κάνουν ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Η πυγμή ήταν ανέκαθεν ένα απ'τα δυνατά σημεία της αυτής της Μαδρίτης και κανείς καλύτερος απ'τη Μπαρτσελόνα για να αποδειχθεί ότι η Μαδρίτη έχει και πάλι το γκολ.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.