News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Niko Mihic φαίνεται και δρα στη θέση του Δρ Olmo

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Του Carlos Forjanes

Με τον Mihic, σύσταση και φίλος του Florentino, και του De la Morena, έρχεται η ηρεμία σ’ένα τμήμα που προκάλεσε τριβές μεταξύ του ρόστερ και της οντότητας.


Η Μαδρίτη έχει αναδιαμορφώσει σημαντικά το ιατρικό επιτελείο της και τα νέα πρόσωπα φροντίζουν ήδη την ομάδα στο Λος Άντζελες. Αφού βρέθηκε έξω απ’την οντότητα ο αμφιλεγόμενος Δρ Olmo κι ο ορθοπεδικός χειρουργός Mikel Aramberri, τους οποίους η οντότητα απάλλαξε στις αρχές του μήνα, ήρθε ο Κροάτης Niko Mihic ως επικεφαλής ιατρός κι αποφασίστηκε η προώθηση του Julio de la Morena για να ενισχυθεί το επιτελείο της πρώτης ομάδας. Αυτός ο τελευταίος ήταν η ορατή κεφαλή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι που προστέθηκε προχθές ο Βαλκάνιος.

Με τον Mihic, ρητή σύσταση και φίλος του Florentino, και του De la Morena, έρχεται η ηρεμία σ’ένα τμήμα, το ιατρικό, που προκάλεσε σημαντικές τριβές μεταξύ του ρόστερ και της οντότητας. Ο δεύτερος, γιατρός με εμπειρία στο κλαμπ και Συντονιστής της Αθλητιατρικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Sanitas La Moraleja, γνωρίζει το Valdebebas σαν τη παλάμη του χεριού του μετά τη φροντίδα των παιδιών της Juvenil και της Castilla. Πολύ χαρισματικός μεταξύ των νέων και διαφόρων που είχε πριν στα χέρια του (Lucas Vázquez, Nacho, Tejero, Achraf, Luca Ζιντάν, Quezada...). Μια «μεταγραφή» που καλωσορίζεται στ’αποδυτήρια, με τον Sergio Ramos επικεφαλής και με την οποία έχει καλό συντονισμό. Ο Jaime Abascal, ο οποίος ήταν με τους μικρούς του Guti στη Juvenil, θα ασχοληθεί τώρα με την Castilla του Solari.

Ο Κροάτης πρότεινε την υπογραφή του Kovacic

Ο Δρ Mihic, νέος επικεφαλής του ιατρικού τμήματος, διατηρεί μια πολύ στενή σχέση με τον Florentino. Τόσο, που ήταν ένας από εκείνους που συμβούλεψαν τον πρόεδρο ν’αποκτούσε τον συμπατριώτη του, Kovacic, το 2015. «Μου τον έχει προτείνει ο γιατρός μου, ο οποίος είναι Κροάτης», είπε ο Florentino σ’ένα πηγαδάκι μετά την παρουσίαση του παίκτη, για τον οποίο η Μαδρίτη πλήρωσε 28 εκατομμύρια συν άλλα 5 σε μεταβλητές στην Ίντερ. Ο Mihic, που συνδέεται επίσης με τον Modric, είναι ειδικός στην οικογενειακή ιατρική. Διεύθυνε τη Μονάδα Εξατομικευμένης Έγκαιρης Πρόληψης στον όμιλο HM Νοσοκομείων της Μαδρίτης, δίδαξε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του San Pablo (CEU) κι έχει υπάρξει ιατρικός σύμβουλος σε πολυποίκιλους τομείς. Από αεροπορικές εταιρείες (Air France και KLM), στον Βρετανικό Στρατό και στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος. Ένας κοντινός άνδρας στον ηγέτη, αλλά επίσης και σε μέρος του ρόστερ, αν κι εκεί θα’ναι σημαντική η εγγύτητα του Julio De la Morena. Στην οντότητα είναι γνωστό ότι οι αμφιλεγόμενες τεχνικές του Δρ Olmo προκάλεσαν την «έξοδο» των λευκών παικτών για να τεθούν στα χέρια των ιατρών και φυσιοθεραπευτών της εμπιστοσύνης τους...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.