News Update :

powered by Agones.gr - livescore

MVP Casemiro

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Ο παίκτης ξεκινά πληθωρικός την προετοιμασία

Είναι ο πνεύμονας του Ζιντάν και είναι πιο δυνατός από ποτέ. Ο Casemiro άφηνε χθες την προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης χαρούμενος, χαμογελαστός, με τη φανέλα του Lucas Nogueira, του παίκτη των Ράπτορς του NBA, ο οποίος είχε παρακολουθήσει την προπόνηση. Ήταν το πρόσωπο ενός παίκτη που αισθάνεται αδιαμφισβήτητος, και θα παραμείνει για όσο υπάρχει ο Ζιντάν.

Επειδή για τον Γάλλο προπονητή ο Casemiro είναι ο MVP του, ο πιο σημαντικός παίκτης στην ομάδα, ο παίκτης που επιτρέπει να μην χαλάει η ομάδα όταν τα πράγματα πάνε άσχημα. Ο Zizou ξέρει ότι η Μαδρίτη του, όταν έχει τη μπάλα, προσφέρει περισσότερες παραλλαγές από οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο, αλλά η εμμονή του από τότε που ήρθε στο club ήταν να καταφέρει ν'αντιδρά σωστά η ομάδα όταν υπήρχε απώλεια της μπάλας κι έπρεπε να οπισθοχωρήσει. Αυτή τη λειτουργία την εκτελεί ο Casemiro όπως κανένας.

Αυτή την προετοιμασία, ο Casemiro έχει επιστρέψει με περισσότερη δύναμη. Είναι ένας απ'τους διακεκριμένους και ξέρει ότι η δουλειά του Pintus είναι κλειδί για την επαναφόρτιση των μπαταριών και για να'ναι στο μέγιστο απ'το πρώτο ραντεβού στις 8 Αυγούστου εναντίον της Γιουνάιτεντ.

Γι'αυτή την σεζόν, ο Βραζιλιάνος έχει ένα νέο ανταγωνιστή για τη θέση. Απ'το ρόστερ έλλειπε ένας άντρας του προφίλ του Case. Όταν δεν ήταν παρόν, ήταν ο Kroos ή ο Kovacic, αυτοί που προσαρμόζονταν στην θέση του, αλλά η Μαδρίτη έχει ανακτήσει τον Marcos Llorente απ'την Αλαβές για ν'αρχίσει να αποδεικνύει το σπουδαίο μέλλον που έχει μπροστά του. Φέτος θα'χει ανταγωνισμό, αλλά είναι πανέτοιμος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.