News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata βρίσκεται και πάλι πολύ κοντά στην Chelsea

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Του Hugo Cerezo

Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων, η οποία θα είναι περίπου στα 80 εκατομμύρια, πολύ κοντά


Ο Άλβαρο Μοράτα είναι και πάλι πολύ κοντά στο να βρεθεί στην Chelsea. Μετά την αποτυχημένη κίνησή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν είχε σχεδόν κλείσει, άνοιξαν δύο δρόμοι που δεν ήταν νέοι, αλλά οι οποίοι ήταν πάντα εκεί, της Μίλαν και της Τσέλσι. Και φαίνεται ότι τελικά θα’ναι ο σύλλογος του Stamford Bridge αυτός ο οποίος τον παίρνει μετά τις κινήσεις των τελευταίων ωρών.

Το φαινόμενο Lukaku είναι αυτό που μπορεί να καταλήξει να προκαλέσει αυτή την υπογραφή, καθώς ο Βέλγος ήταν η προτεραιότητα του Αντόνιο Κόντε. Η άφιξή του εναντίον των προγνωστικών στην United άφησε τον Morata χωρίς θέση στο Old Trafford και τον Conte με την επιθυμία για ένα κορυφαίο «9». Έτσι που τα κομμάτια ταιριάζουν κι ο Ιταλός προπονητής, που μόλις ανανέωσε με την Τσέλσι, θα ξανασυναντηθεί με τον επιθετικό τον οποίο υπέγραψε για την Γιουβέντους πριν τρεις σεζόν, αλλά τον οποίο δεν κατάφερε να προπονήσει καθώς έφυγε απ’το Τορίνο πριν απ’την έναρξη της σεζόν.

Η επιχείρηση είναι περίπου στα 80 εκατομμύρια ευρώ συν μεταβλητές, δεδομένου ότι η Μαδρίτη δεν σκέφτεται να πουλήσει τον Morata για λιγότερο, αν και η Chelsea προσπαθεί να μην ξεπεράσει τα 75. Φυσικά, μετά την ματαίωση της συμφωνίας με την ManU, απ’τον Λευκό Οίκο έχουν δείξει ανοιχτοί στο να καρποφορήσει η έξοδός του, δεδομένου ότι η επιθυμία του παίκτη έχει παραμείνει αμετάβλητη απ’το τέλος της σεζόν: να φύγει σε αναζήτηση καθεστώς βασικού σ’ένα μεγάλο κλαμπ, σκεπτόμενος επίσης το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα’ναι η υψηλότερη μεταγραφή στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο μισθός του παίκτη θα’ναι περίπου 10 εκατομμύρια.

Αν και η Milan είχε επιστρέψει στο παζάρι για τον Álvaro, απ’την Ιταλία δεν ήταν πρόθυμοι να φτάσουν σε τόσο υψηλό ποσό μεταγραφής. Η Τσέλσι είχε βολιδοσκοπήσει επίσης την επιλογή του Kun Agüero, αλλά ο υψηλότατος μισθός του και η άρνηση του σεΐχη ν’αποχωριστεί το αστέρι του έκαναν ανέφικτη την απόκτησή του.

Το γεγονός ότι ο Danilo θα βρεθεί στην City έχει ανάγκασε την Τσέλσι να κινηθεί γρήγορα για τον Ισπανό για να ικανοποιήσει τον Conte, ο οποίος έχασε ήδη τον μπακ, τον οποίο υπολόγιζε γι’αυτή τη σεζόν. Επιπλέον, στην περίπτωση του Morata και μετά από όσα συνέβησαν με την United, τα πάντα είναι πιθανά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.