News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κλεισμένη συμφωνία μεταξύ της Μαδρίτης και της Chelsea για τον Morata

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο επιθετικός εγκαταλείπει τη Real για 80 εκατομμύρια, ελλείψει της υπογραφής των συμβολαίων


Ο Άλβαρο Μοράτα θα’ναι νέος παίκτης της Τσέλσι, μετά τη συμφωνία στην οποία έχει φτάσει σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης με τον σύλλογο του Λονδίνου και που θα’ναι περίπου στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Ελλείψει της υπογραφής των συμβολαίων και της επισημοποίησης, ο Ισπανός διεθνής θα βρεθεί στο Stamford Bridge, έτσι ώστε τις επόμενες ώρες θα εγκαταλείψει την συγκέντρωση της Ρεάλ Μαδρίτης στο Λος Άντζελες.

Σήμερα το πρωί η MARCA ενημέρωνε ήδη ότι η συμφωνία ήταν πολύ κοντά. Αν και η Milan είχε επιστρέψει στο παζάρι, η Τσέλσι επέστρεψε για να προσπεράσει τους Rossoneri, όπως συνέβη πριν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την αποτυχημένη υπογραφή του για την ομάδα του Μουρίνιο, που πήρε τελικά τον Lukaku, η Τσέλσι, η οποία ήθελε επίσης τον Βέλγο, έχει καταλήξει να υπογράψει τον Ισπανό, ο οποίος μετατρέπεται στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο Morata είχε ξεκάθαρο ότι το μέλλον του δεν περνούσε απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης, γνωρίζοντας ότι το καθεστώς βασικού ήταν κρατημένο αποκλειστικά για το BBC. Έτσι, μετά τον πανηγυρισμό του Champions League και της Liga, ήξερε ήδη ότι δεν θα συνέχιζε να φοράει τη λευκή φανέλα. Μετά την αναποδιά της Γιουνάιτεντ, ο παίκτης έπρεπε να επιστρέψει και να ξεκινήσει την προετοιμασία, κάτι που αρχικά δεν μελετούσε.

Τώρα θα ξανασυναντηθεί με τον Antonio Conte, τον προπονητή ο οποίος τον έπεισε να υπογράψει για την Γιουβέντους πριν τρεις σεζόν, αν και δεν έπαιξε στις εντολές του, λόγω του ότι ο νέος κατακτητής της Premier άφησε το πόστο για να καθοδηγήσει την εθνική Ιταλίας.

Ο Morata προστίθεται στη μεγάλη ομάδα των Ισπανών της Τσέλσι, με τους Azpilicueta, Marcos Alonso, Pedro και Cesc Fàbregas, δεδομένου ότι η συνέχιση του Diego Costa ως «μπλε» παίκτης, απορρίπτεται.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.