News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ceballos περιμένει η Μαδρίτη να του κάνει μια θέση

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina

Οι αποχωρήσεις των Morata και James, θεμελιώδεις για την υπογραφή του


Ο Dani Ceballos έχει να πάρει μια απόφαση. Ίσως την πιο σημαντική της καριέρας του και είναι η ομάδα όπου θα παίξει την επόμενη σεζόν. Ο παίκτης έχει μια συγκεκριμένη προτίμηση να παίξει για τη Μαδρίτη, αλλά χρειάζεται η ομάδα του Florentino Pérez να του κάνει μια θέση στο ανταγωνιστικό της ρόστερ, ένα απ’ τα καλύτερα στην ιστορία της.

Γι’αυτό, θα’ταν απαραίτητη η αποχώρηση των James και Morata. Δύο παίκτες με την ταμπέλα του πωλείται, που είναι στην αγορά, αλλά που πρέπει να φύγουν έτσι ώστε ο utrerano να’χει μια θέση στο ρόστερ.

Μια θέση που η Μαδρίτη του «υπόσχεται» πέρα απ’την προετοιμασία, αλλά που θα υπόκειτο στην συνέχιση του Κολομβιανού και του canterano.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί, σε κάθε περίπτωση, να καταλήξει ο παίκτης να υπογράψει για τη Barcelona. Η προσφορά των azulgrana είναι των τεσσάρων ετών συν ένα. Και, ως επιχείρημα υπέρ της ομάδας του Καμπ Νόου, είναι το γεγονός ότι θα’ταν σημαντικός απ’την πρώτη στιγμή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.