News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Συνάντηση μεταξύ Florentino και του διευθύνων συμβούλου της United

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina

Μετά τις αποτυχημένες μεταγραφές των De Gea και Morata

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δύο απ’τα πιο πλούσια και πιο ισχυρά κλαμπ στον κόσμο. Συμμετέχοντας στο Internacional Champions Cup του 2017 τέθηκαν αντιμέτωπα στη Σάντα Κλάρα την περασμένη Κυριακή. Το αποτέλεσμα, ομολογουμένως, δεν ήταν το πιο σημαντικό ανάμεσα στα δύο απ’τα μεγαλύτερα υπερωκεάνια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Σήμαινε την επανένωση των ηγετών τους μετά την αποτυχημένη μεταγραφή του Άλβαρο Μοράτα στο Old Trafford.

Μια επιχείρηση που ήταν πολύ κοντά στην πραγματοποίηση. 5 εκατομμύρια, σε μια επιχείρηση 80, στράβωσαν το πέρασμα του madridista canterano στο σύνολο που προπονεί ο José Mourinho, ένας άλλος πρώην του Chamartin. 5 εκατομμύρια που ανατίναξαν μια επιχείρηση που για κάποιες ώρες φαινόταν κλεισμένη, αλλά που κατέληξε να κάνει μια στροφή 180 μοιρών που τέλειωσε με τον Βέλγο Lukaku ως αστέρα επιθετικό της Manchester United... και με τον Morata ως απόκτηση αστέρα... της Τσέλσι!

Μέχρι εδώ με το συμβάν πριν εβδομάδες και το οποίο κατέλαβε πολλές ώρες αθλητικών ειδήσεων. Τώρα, αυτό που συνέβη ώρες πριν την αναμέτρηση Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγωνιστικό χώρο. Και δεν ήταν τίποτα άλλο απ’την συνάντηση του Florentino Perez, προέδρου της ισπανικής ομάδας, με τον Ed Woodward, CEO της αγγλικής ομάδας ... Και ισχυρού άνδρα στις διαπραγματεύσεις της ομάδας του Old Trafford.

Συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο και, όπως αντανακλά η εικόνα, ο Florentino του δώρισε μια φανέλα που υπογράφεται απ’τα madridistas αστέρια (οι Βρετανοί έκαναν το ίδιο μ’ένα αναμνηστικό ασημένιο πιάτο της αναμέτρησης).

Η σχέση, όπως είναι λογικό, δεν διέρχεται απ’την καλύτερη στιγμή. Ο ελιγμός που πραγματοποιήθηκε κι απέτρεψε τον Morata να πάει στο Μάντσεστερ, πόνεσε ... Όπως πόνεσε η σειρά των γεγονότων που τέλειωσε πριν από δύο χρόνια με την επιλογή του David de Gea, παλιά λαχτάρα του Perez, ως αφεντικό του λευκού τέρματος.

Εκείνο χρονολογείται το 2015, αλλά όλα τα προηγούμενα εκείνης της 31ης Αυγούστου χαράχτηκαν στο Τ4 του Santiago Bernabeu. Η νύχτα των φαξ είχε τον Woodward ως έναν απ’τους πρωταγωνιστές της.

Σίγουρα οι δύο ηγέτες έδωσαν ραντεβού για τις 8 Αυγούστου. Στα Σκόπια δεν θα πραγματοποιηθεί ένα φιλικό, αλλά θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.