News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata επιμένει στην έξοδο... και η Milan μπορεί να’ναι ο προορισμός του

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο canterano θα μπορούσε να καταλήξει να παίξει στην Ιταλία για 70 εκατομμύρια

Η αναγεννημένη Milan έρχεται για τον Άλβαρο Μοράτα. Ο madridista επιθετικός έφτασε πολύ κοντά στην υπογραφή του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν βδομάδες, αλλά η προσφορά που υποβλήθηκε απ’την ομάδα του Μουρίνιο δεν κάλυψε τις προσδοκίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα ανοίγει διάπλατα το παράθυρο της ιταλικής ομάδας μπροστά στην άφιξη των χρημάτων απ’την Κίνα, απ’το χέρι του Li Yonghong.

Η Madridista οντότητα εγκαταστάθηκε στα 90 εκατομμύρια ως τιμή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες, αλλά προς το παρόν οι ηγέτες της Milan δεν έχουν παρουσιάσει κάποια προσφορά στην ευγενή περιοχή του Bernabeu, η οποία, όπως συνέβη με του αγγλικού συλλόγου, θα ακουστεί.

Ο Άλβαρο Μοράτα έκλεισε τη σεζόν του καρέ των τίτλων (Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Παγκόσμιο Κύπελλο, Liga και Τσάμπιονς Λιγκ) με την ιδέα της εγκατάλειψης της madridista πειθαρχίας. Η έλλειψη συμφωνίας με τη United χάλασε τα σχέδιά του. Την περασμένη Δευτέρα άρχισε να εργάζεται ως ένας ακόμα παίκτης στις εντολές του Ζιντάν, αλλά το κεφάλι του σκέφτεται ακόμα μια πιθανή έξοδο.

Στην Ιταλία έχει δημοσιευθεί τις τελευταίες ημέρες ότι ο Bonucci, νέα υπογραφή της νέας Milan, έχει τηλεφωνήσει στον συμπαίκτη του στη Γιούβε για να συμμετάσχει στο πρότζεκτ. Η ιδέα της επιστροφής στην Ιταλία σαγηνεύει τον φορ (η Milan έφτασε ήδη κοντά στο να τον πείσει πριν μερικές βδομάδες, όπως ενημέρωσε η Marca) που βλέπει στο lombardo club μια διαφυγή απ’τη σημερινή του κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο γρίφος θα λυθεί, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Morata θα καταλήξει ν’αφήσει την λευκή πειθαρχία και η επιλογή της Milán είναι στην καλύτερη θέση αυτή τη στιγμή.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.