News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Mónaco φουσκώνει τον Mbappé (με μια προσφορά της City) και η Μαδρίτη υποδεικνύει τον Dembele

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Του Fermin De La Calle

Παρασκηνιακό στις διαπραγματεύσεις

Συνεχίζει η διαπραγμάτευση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μονακό για τον Mbappé ενώ οι λευκοί κοιτάνε τον Dembele κι ο Μουρίνιο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) φλερτάρει τον Gareth Bale

Η Μονακό συνεχίζει να τραβά το σχοινί στη διαπραγμάτευσή της με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να κλείσει την υπογραφή του Kylian Mbappé, προσπαθώντας να αυξήσει το κόστος της μεταγραφής και των μεταβλητών της σύμβασης. Η κατάσταση δεν έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές τις τελευταίες ώρες, εκτός απ’την εμφάνιση μιας άλλης ομάδας που παζαρεύει για την υπογραφή του επιθετικού, της Μάντσεστερ Σίτι του Guardiola.

Η City φουσκώνει την τιμή της υπογραφής σε βάρος του συλλόγου του Σεΐχη Al Mansour bin Zayed, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Αμπού Ντάμπι. Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό ήταν κοντά στο να κλείσουν τη μεταγραφή σε μια πρώτη επαφή σε μια τιμή που ήταν περίπου στα 120 εκατομμύρια, αλλά η εμφάνιση του ιδιοκτήτη της City επέτρεψε στον Dmitry Rybolovlev, ιδιοκτήτη του monegasco club, να εκτοξεύσει την τιμή. Τότε η Μονακό κοστολόγησε δημοσίως τον Mbappé στα 160 εκατομμύρια, μακριά απ’τα 130 που πρόσφερε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι λευκοί γνωρίζουν ότι ο παίκτης έχει επιλέξει το λευκό σύνολο ως προορισμό μετά την συνομιλία του με τον Ζινεντίν Ζιντάν και το χρησιμοποιούν για να πιέσουν στην διαπραγμάτευση.

Η City αυξάνει την προσφορά στα 160

Αλλά όταν όλα έδειχναν ότι θα έκλεινε μια συμφωνία περίπου στα 150 εκατομμύρια, έχει επανεμφανιστεί το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του Al Mansour bin Zayed, ο οποίος θα’ταν διατεθειμένος να πληρώσει, σύμφωνα με την έκδοση της Μονακό, μέχρι και 160 εκατομμύρια. Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει σταθερή στη θέση της και συνεχίζει ν’αρνείται επιπλέον να επεκτείνει τη μεταβλητή της σύμβασης πέραν των 20 εκατομμυρίων, έναντι των 30 που ζητάει το club του Πριγκιπάτου.

Απ’την άλλη πλευρά, στις τελευταίες ώρες έχει διαρρεύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον επίσης Γάλλο Ousmane Dembele, μια είδηση που προκύπτει επίκαιρα σ’αυτές τις στιγμές για να μειώσει τις φιλοδοξίες της Μονακό. Το λευκό club παρακολουθεί εδώ και μήνες αυτόν τον 20χρονο, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με το club του Chamartin κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο Dembele έχει συμβόλαιο με τη Borussia Dortmund μέχρι το 2021 και η τιμή του είναι περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ.

Παρακολουθεί τον Dembele κι ο Μουρίνιο φλερτάρει τον Μπέιλ

Το ενδιαφέρον της Μαδρίτης για τον Dembele είναι πραγματικό, καθώς εμφανίζεται στα μελλοντικά σχέδια της τεχνικής γραμματείας, αλλά δεν είναι μια εναλλακτική λύση που εξετάζεται για ν’αποκτηθεί αυτή τη σεζόν. Άλλο πράγμα θα’ταν αν κινηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να κάνει μια παχυλή προσφορά για τον Gareth Bale, παίκτη για τον οποίο ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει δείξει ενδιαφέρον δημόσια.

Ο Μουρίνιο έχει ζητήσει απ’τους διαχειριστές του Old Trafford «την υπογραφή ενός επιθετικού που μπορεί να παίξει στην πλευρά», προφίλ που ταιριάζει στον Μπέιλ, ο οποίος δεν έχει καταλήξει να δείξει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καθεστώς του ως «galáctico» λόγω των τραυματισμών και της έλλειψης σταθερότητάς του. Αν και τώρα δεν μελετάται η πώλησή του, ούτε κι αποκλείεται στην περίπτωση που έρθει μια προσφορά στο ύψος της τιμής που καταβλήθηκε για την αγορά του (100 εκατομμύρια).

Φύγει ή όχι ο Bale, έρθει ή όχι ο Mbappé, ο Dembele είναι ένας παίκτης που αρέσει στην Ρεάλ Μαδρίτης και πληροί τις προϋποθέσεις που αναζητά ο σύλλογος στην αγορά: νεότητα, ταλέντο και γκολ. Ακριβώς ό, τι πρέπει να προσφέρει ο Kylian Mbappé, που, εκτός από πλήρης μεταστροφή στη διαπραγμάτευση, θα καταλήξει να γίνει λευκός παίκτης νωρίτερα παρά αργότερα. Γι'αυτό Florentino Pérez και Ζινεντίν Ζιντάν καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, οι οποίοι έχουν επανενωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συνεχίσουν να εργάζονται για την υπογραφή του νεαρού  Γάλλου διεθνή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.