News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Luca θα’ναι ο τρίτος τερματοφύλακας της Μαδρίτης αλλά θα παίζει στην Castilla

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Των J.L. Calderón και Pablo Polo

Θα πάρει τη θέση του Yañez

Ο σύλλογος δεν θέλει να μείνει χωρίς λεπτά

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καθορίσει ήδη τη στρατηγική της στο τέρμα για αυτή τη σεζόν. Και η θεμελιώδης αλλαγή δεν γίνεται στους πρώτους δύο τερματοφύλακες (Keylor και Kiko Casilla), αλλά στον τρίτο. Ο σύλλογος και το προπονητικό επιτελείο έχουν συμφωνήσει ήδη ο τρίτος τερματοφύλακας να’ναι ο Luca Zidane και να παίζει ταυτόχρονα με την Castilla. Στις δύο τελευταίες σεζόν, ο Rubén Yáñez (ακόμα στην περιοδεία στις ΗΠΑ) είχε καταλάβει αυτή τη θέση, χωρίς όμως να’χει λεπτά στη θυγατρική. Μια βασική μορφή στο ρόστερ, αλλά που έμενε χωρίς πιθανότητες να παίζει, τόσο την πρώτη ομάδα όσο και στην Castilla. Μια πολιτική που φέτος αλλάζει ριζικά έτσι ώστε ο Luca να μη μείνει στο μηδέν.

Ο Luca Zidane θα προπονείται καθημερινά με την πρώτη ομάδα ακριβώς όπως έχει κάνει ο Rubén αυτά τα χρόνια, αλλά θα παίζει με την Castilla πάντα εφόσον δεν συμπίπτουν οι αναμετρήσεις της πρώτης και της δεύτερης ομάδας. Σε περίπτωση σύγκρουσης, ο Luca θα πηγαίνει με την πρώτη ομάδα. Οι υπολογισμοί λένε είναι ότι ο τρίτος τερματοφύλακας θα χάσει, το πολύ, 10 παιχνίδια με την θυγατρική, το οποίο θα χρησιμεύσει επίσης για να δώσει ο Solari λεπτά στον Belman, τον άλλο τερματοφύλακα που έχει στη δεύτερη madridista ομάδα.

Ο Luca, 19 ετών, φτάνει στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 13 χρόνια στο λευκό οίκο. Ο δεύτερος γιος του Ζιντάν εντάχθηκε στη Fábrica, όταν ήταν μόλις έξι ετών, έχοντας περάσει από όλες τις κατηγορίες και τις ομάδες απ’τους prebenjamines και πέρα. «Είμαι καλός στο ένας εναντίον ενός και στον αέρα», διαβεβαιώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.