News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ρεάλ Μαδρίτης και Manchester United διαπραγματεύονται ήδη για τον Morata

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Την επόμενη εβδομάδα, λύση στη μεταγραφή του επιθετικού


Ο Άλβαρο Μοράτα έθεσε, μέρες μετά την κατάκτηση του δωδέκατου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, στους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης την επιθυμία του να φύγει απ’το λευκό club και να αποδεχθεί την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δύο βδομάδες μετά την κίνηση που έγινε απ’το περιβάλλον του φορ, η madridista οντότητα κι ο σύλλογος του Old Trafford διαπραγματεύονται πλέον για να βρουν ένα σημείο συμφωνίας σ’αυτήν που φαίνεται ασταμάτητη άφιξη του Morata στην Premier League.

Ο δεύτερος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ακλόνητος στην ιδέα του ν’αναζητήσει άλλους αθλητικούς ορίζοντες μακριά απ’το λευκό club. Το’χει αποφασίσει. Ο Zidane έχει προσπαθήσει να πείσει τον φορ κι έχει προσπαθήσει να τον κάνει να δει πόσο σημαντικός θα’ταν στη νέα ομάδα που σχεδιάζει, αλλά τα λόγια του δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τον Morata.

Η ξαφνική εμφάνιση της επιθυμίας του Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη απ’τον Πορτογάλο παίκτη, ούτε και είχε κάποια επίδραση στην απόφαση του διεθνή Ισπανού, στο ν’αναζητήσει τη ζωή και τα μεγάλα παιχνίδια μακριά απ’το Μπερναμπέου. Δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Ο José Mourinho έχει μείνει ενήμερο της κατάστασης κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά έχει θελήσει να επιμένει τις τελευταίες μέρες στο ρόλο που θα διαδραματίσει ο Morata όταν φορέσει τα κόκκινα. Ο προπονητής έχει θελήσει να αποστασιοποιηθεί από ένα υποτιθέμενο ενδιαφέρον στην εκ νέου συνύπαρξη με τον CR7, καθιστώντας σαφές ότι ο εκλεκτός του για να μετατραπεί στην επιθετική αναφορά της αγγλικής ομάδας είναι ο λευκός φορ.

Η συμφωνία βαδίζει προς ένα σημείο κατανόησης. Ενώ εμφανίζεται ο αριθμός που θα κάνει τα δύο σωματεία να συμφωνήσουν, η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωριστεί τον φορ. Λογικό. Θέλουν 80 εκατομμύρια ευρώ και δεν σκέφτονται να κατέβουν απ’αυτό το ποσό και περισσότερο γνωρίζοντας ότι ο Μουρίνιο θεωρεί προτεραιότητα τη μεταγραφή του.

Το μέλλον του επιθετικού μπορεί ν’αποφασιστεί την επόμενη εβδομάδα. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση του Morata που θα του άρεσε να επιστρέψει απ’τις διακοπές με τα πάντα αποφασισμένα και κλεισμένα. Σκέφτεται κόκκινα και σκέφτεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα θέσει κάποια πιεστική θέση. Θέλει μια συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων κι αυτό είναι που αναζητά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.