News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κλειστά για διακοπές

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Του Santiago Siguero

Ο Cristiano, που έχει κληθεί απ'την Πορτογαλία για το Συνομοσπονδιών, θα'ναι αυτός που θα'χει την λιγότερη ξεκούραση


Κλειστά για διακοπές. Έτσι είναι από σήμερα το Valdebebas, όπου δεν θα ξαναυπάρξει δραστηριότητα μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Το ρόστερ απολαμβάνει ήδη μερικές επάξιες μέρες ξεκούρασης κι αποσύνδεσης μετά από μια ιστορική σεζόν (τέσσερις τίτλοι), στην οποία έβαλε την χρυσή καρφίτσα το Σαββάτο στο Εθνικό Στάδιο της Ουαλίας με την κατάκτηση του δωδέκατου Champions League.

Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ θα'χει διακοπές περισσότερο από ένα μήνα μετά το πρώτο νταμπλ Liga-Champions League του λευκού club απ'το 1958. Μέχρι τις 10 Ιουλίου. Εκείνη τη μέρα, οι madridistas παίκτες έχουν ραντεβού στο Valdebebas, για να ξεκινήσουν για την καλοκαιρινή περιοδεία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Την ίδια ημέρα η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Zidane επικεφαλής, θα ταξιδέψει σε αμερικανικό έδαφος. Αφού φτάσει εκεί, η εργασία θα χωριστεί σε δύο μέρη. Στις πρώτες οκτώ μέρες θα πραγματοποιηθεί ο σωματικός φόρτος της ομάδας, ένα έργο στο οποίο ο Antonio Pintus θα αναλάβει και πάλι ηγετικό ρόλο.


Στη συνέχεια θα'ρθουν τρεις αγώνες του υψηλότερου επιπέδου. Η Μαδρίτη θα'χει ως αντιπάλους, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του José Mourinho (με την οποία θα αναμετρηθεί και πάλι, επίσημα, στις 8 Αυγούστου στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ), τη Μάντσεστερ Σίτι του Pep Guardiola και τη Barcelona του Ernesto Valverde, με την οποία θα παίξει επίσης, σε δύο αγώνες, τον τίτλο του Supercopa Ισπανίας. Οι λευκοί θα παίξουν επίσης ένα παιχνίδι με μια μικτή του MLS, του επαγγελματικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ.

Οι διακοπές θααι λιγότερες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον ήρωα της Ρεάλ Μαδρίτης  με το αποθεωτικό του τέλος στη σεζόν 2016-17. Ο αστέρας της Madeira έχει διεθνές ραντεβού, καθώς με την Πορτογαλία, νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης, αντιμετωπίζει απ'τις 17 Ιούνη το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Εάν η εθνική των Quinas φτάσει μέχρι τον τελικό, ο CR7 θα παίζει τις 2 Ιουλίου. Δίπλα του θα'ναι τόσο ο Pepe όσο κι ο Φάμπιο Κοεντράο, αν και στις δύο περιπτώσεις αναμένεται να τελειώσει η σχέση τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 30 Ιουνίου.

Στο Confecup συμμετέχει επίσης η Γερμανία, αλλά ο Γερμανός προπονητής Joachim Löw αποφάσισε να κάνει μια εναλλακτική λίστα με την οποία ξεκουράζει τους παίκτες που οδήγησαν τη εθνική Γερμανίας στην κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2014. Μεταξύ αυτών είναι ο madridista Toni Kroos, ένας άλλος απ'τους αρχιτέκτονες των λευκών επιτυχιών σ'αυτή την σεζόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.