News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«O Zidane θα σηματοδοτήσει το μέλλον»

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Του José Luis Calderón

Ο Florentino ενισχύει τη μορφή του τεχνικού


Παραδομένος στον Ζιντάν. Ο Florentino Pérez θέτει τη Μαδρίτη στα χέρια του τεχνικού. Όχι μόνο θα συνεχίσει, αλλά θα το κάνει με πλήρεις αρμοδιότητες. Με τη δύναμη που του δίνουν οι επιτυχίες. Ο λευκός πρόεδρος έχει ξεκάθαρο ότι ο Zizou είναι ο αδιαμφισβήτητος δημιουργός και ηγέτης ενός λευκού συνόλου που έχει γράψει ιστορία στα χέρια του. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Γάλλο, λατρεμένος απ’τους οπαδούς, σεβαστός απ’τους παίκτες κι εκτιμώμενος απ’τον σύλλογο.

«Ο Ζιντάν θα παραμείνει ο προπονητής γιατί έχει συμβόλαιο σε ισχύ και γιατί θα συνεχίσει κερδίζοντας ή όχι. Είναι 17 μήνες κι έχει κερδίσει δύο Champions League, μια Liga, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κι ένα Mundial Συλλόγων. Πιστεύω ότι κανείς δεν έχει καταφέρει όλα αυτά, σ’αυτό το διάστημα», ανέδειξε στον Antena 3 ο λευκός πρόεδρος, ο οποίος πρόβλεπε από καιρό μια Μαδρίτη με προπονητή τον Ζιντάν, όνειρο που κατέληξε να γίνει πραγματικότητα.

Έπαινοι

Το στοίχημα για τον Ζιντάν αποδεικνύεται μια επιτυχία. Ως εκ τούτου, ο Florentino δεν αμφιβάλει ότι η εποχή Zizou δεν έχει κάνει τίποτα άλλο, απ’το να’χει ξεκινήσει, ότι θα’ναι μια μακρά κούρσα σ’έναν τόσο περίπλοκο πάγκο όπως είναι του λευκού συνόλου. «Τώρα, ήσυχα, θα μιλήσουμε με τον προπονητή, ο οποίος θα σηματοδοτήσει το μέλλον και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε έτσι ώστε να επανέλθουμε το επόμενο έτος για να σπάσουμε ένα νέο ρεκόρ. Ο Ζιντάν διευθύνει αυτήν την ορχήστρα όπως κανείς», είπε.


Ο Florentino βλέπει μια λαμπρή εποχή με τον Γάλλο τεχνικό στο τιμόνι της ομάδας. Επιπλέον, είναι ικανοποιημένος με το έργο που έχει η Μαδρίτη και με τη διαχείριση που κάνει ο ίδιος ο Γάλλος: «Το πρότζεκτ νομίζω ότι έχει τεθεί καλά. Έχουμε τους καλύτερους παίκτες κι εργαζόμαστε στους νεαρούς παίκτες. Φέτος ήταν το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής. Όταν δεν έχουν παίξει οι βασικοί, έχουν παίξει οι νεαροί και τα έχουν πάει εξίσου καλά και με τον ίδιο ενθουσιασμό. Είναι μια αξία που αποδίδω επίσης στον Ζιντάν, που όπως μας βοήθησε το 2001 να ενσωματώσουμε ταλέντο και ν’αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας, τώρα ως προπονητής κάνει μια εκπληκτική δουλειά την οποία πρέπει να καλωσορίσουμε».

Τέσσερα Champions League

Αυτό του Ζιντάν και του Florentino είναι μια λαμπρή ιστορία που ξεκίνησε το 2001. Πάνω απ’όλα, στην Ευρώπη. Επειδή ο Γάλλος έχει υπάρξει πρωταγωνιστής των τελευταίων τεσσάρων Champions League που κατακτήθηκαν απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ως παίκτης, κέρδισε το ένατο στη Γλασκώβη. Στο Δέκατο, αποτελούσε μέρος του τεχνικού τιμ του Αντσελότι. Και τα δύο τελευταία τα’χει κατακτήσει όντας ο προπονητής του λευκού συνόλου.

Florentino και Ζιντάν πρωταγωνιστούν σε μια τέλεια σχέση. Ο πρόεδρος τον ήθελε πάντα κοντά και δεν δίστασε να τον κάνει να αυξηθεί στην οργάνωση του συλλόγου. Ο Zizou έχει αισθανθεί πάντα εκτιμώμενος στην Ρεάλ Μαδρίτης κι απ’την επιστροφή του Florentino στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πάψει να συμβάλει το κατιτίς του στην ανάπτυξη του συλλόγου. Τώρα και οι δύο τους δρέπουν τους καρπούς όλης αυτής της δουλειάς. Ο Ζιντάν διαμορφώθηκε κι ο πρόεδρος δεν δίστασε να του δώσει την ευκαιρία όταν αυτή παρουσιάστηκε. Τον Ιανουάριο του 2016, το τέλος του σταδίου Μπενίτεθ ήταν η ιδανική στιγμή για να δώσει τη σκυτάλη στον Ζιντάν. Τώρα, ο Γάλλος θα οδηγήσει τα βήματα του μέλλοντος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.