News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η πιο απαιτητική προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι και Μπαρτσελόνα, αντίπαλοι στην περιοδεία στις ΗΠΑ



Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθούν στις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν στις 10 Ιουλίου, δίνοντας έτσι επίσημο ξεκίνημα στην προετοιμασία 2017-18 για το λευκό σύνολο. Εκείνη τη μέρα αναμένονται όλοι οι παίκτες εκτός απ’τον Κριστιάνο Ρονάλντο (λόγω του Συνομοσπονδιών) και τους διεθνείς με την Κ 21, οι οποίοι παίζουν στο Euro της κατηγορίας στην Πολωνία.

Οι παίκτες θα υποβληθούν στις σχετικές ιατρικές εξετάσεις και την επόμενη μέρα θα ξεκινήσουν το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα παίξουν στο Internacional Champions Cup.

Μόλις βρεθούν σε αμερικανικό έδαφος, το προπονητικό τιμ θα αφιερώσει την πρώτη εβδομάδα στην σωματική εργασία. Στις 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό. Θα’ναι εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του José Mourinho. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στη Σάντα Κλάρα (Καλιφόρνια). Στις 26 (ξημερώματα της 27ης στην Ευρώπη) θα παίξει στο Λος Άντζελες κατά της Μάντσεστερ Σίτι του Pep Guardiola, ενώ στις 29 (ξημερώματα της 30ης στην Ευρώπη), θα γίνει το πρώτο Clásico της σεζόν ενάντια στη Barcelona, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι.

Το λευκό σύνολο θα παραμείνει λίγες μέρες ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παίξει στις 3 Αυγούστου ένα ακόμα φιλικό ενάντια σε μια μικτή του MLS στο Σικάγο. Αργότερα, η αποστολή θα κάνει το ταξίδι πίσω στην Ισπανία για να προετοιμαστεί για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν. Το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ που θα παίξει στις 8 Αυγούστου εναντίον της Manchester United στα Σκόπια.

Στη συνέχεια, περιμένει ο διπλός αγώνας του Supercup της Ισπανίας που θα θέσει τους λευκούς αντιμέτωπους με τη Μπαρτσελόνα. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία γι’αυτά τα παιχνίδια, αλλά είναι γνωστό ότι στις 12 ή στις 13 Αυγούστου, θα γίνει το πρώτο σκέλος στο Camp Nou και στις 15 ή στις 16 θα λάβει χώρα ο επαναληπτικός στο Santiago Bernabeu. Την ίδια εκείνη εβδομάδα θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.