News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Donnarumma, ευλογημένο πρόβλημα

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Του Jose Luis Calderon

Η στροφή σε μια κατάσταση περιπλέκει τα σχέδια στο τέρμα

«Ο Keylor είναι ο τερματοφύλακάς μου», είπε ο Ζιντάν στον σύλλογο πριν πάει διακοπές. Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στη Μαδρίτη σε επίπεδο αφίξεων κι αποχωρήσεων, αλλά αυτό συγκεκριμένα ήθελε να το διευθετήσει ο τεχνικός πριν φύγει διακοπές. Ενώπιον της επιλογής της υπογραφής του De Gea, ο Zizou δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν πειρασμό. Δεν ήθελε να του αγγίξουν το τέρμα και, συγκεκριμένα, τη μορφή του Keylor Navas, άθικτος για τον ίδιο κι επίσης για τα λευκά αποδυτήρια.

Μ’αυτή τη σειρά που σεβόταν το status quo του τέρματος, φαίνονταν ότι αυτή η συζήτηση ήταν παρκαρισμένη, τουλάχιστον, για την επόμενη σεζόν. Το νταμπλ και η εκπληκτική απόδοση του Keylor στην αποφασιστική ευθεία της σεζόν κατέστησαν πιθανό να δώσει το club την έγκριση στη συμφωνία με τον Ζιντάν για να κλείσει το θέμα του τέρματος.

Τότε βγήκε η είδηση του Donnarumma και η μη ανανέωσή του με τη Milan. Η Μαδρίτη παρακολουθεί πολύ στενά για μεγάλο χρονικό διάστημα την κατάσταση του νεαρού Ιταλού τερματοφύλακα. Μάλιστα, χειρίζονταν ήδη ότι υπήρχαν τα συν και τα πλην μεταξύ του club και του παίκτη. Το γεγονός είναι ότι ο Donnarumma ήταν ένα απ’τα ονόματα του μέλλοντος που είχαν σημειωμένο με κόκκινο στα γραφεία του Bernabeu, εφόσον ο Ζιντάν είχε ματαιώσει οποιαδήποτε επιχείρηση που σχετίζεται με το τέρμα.

Ένα νέο σενάριο

Αλλά το όνομα του μέλλοντος που ήταν ο Donnarumma θα μπορούσε να’ταν του παρόντος, εφόσον ο πόλεμος του τερματοφύλακα με τη Milan έχει δώσει μια στροφή στην κατάσταση που μπορεί να αναγκάσει τη Μαδρίτη να επανεξετάσει τη συμφωνία που είχε με τον Ζιντάν. Δηλαδή, περιπλέκει τα σχέδια στο λευκό τέρμα, που φαίνονταν να ζούσε ένα ήσυχο καλοκαίρι μετά την επιβεβαίωση του Keylor Navas ως άθικτου.

Ο Donnarumma έχει μπει στο στόχαστρο και η Μαδρίτη έχει τη δυνατότητα να υπογράψει έναν κορυφαίο τερματοφύλακα για πολλά χρόνια, μια ευκαιρία που εκ των προτέρων δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν να φύγει. Φυσικά, είναι ένα θέμα στο οποίο πηγαίνουν πάντα χέρι-χέρι με Ζιντάν, με τον οποίο θα διαχειριστούν αυτό κι όλα τα άλλα ζητήματα που επηρεάζουν το ρόστερ.

Γιατί αν αντιμετωπίσουν την υπογραφή του Donnarumma ενώπιον του πανοράματος του τερματοφύλακα στη Milán, πρέπει να προχωρήσουν πολύ λεπτά με την κατάσταση του Keylor, του βασικού για τον Ζιντάν, αλλά που θα πιέζονταν απ’την υπογραφή ενός galáctico. Ή του Kiko Casilla, που θα μπορούσε επίσης να επηρεαστεί απ’την έλευση του νέου τερματοφύλακα. Ένα πλήρες πρόβλημα, ένα ευλογημένο πρόβλημα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.