News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο νέος Varane

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Του Pablo Polo

Ο στόπερ θέλει να γίνει μια λευκή αναφορά

Με την αποχώρηση του Pepe ελπίζει να κάνει ένα ακόμα βήμα και ν’αποκτήσει βαρύτητα στην ομάδα

Έχοντας διαλύσει τις αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον του, σκέπτεται μόνο ν’αφήσει το σημάδι του στα λευκά


Στα 24 του, ο Ραφαέλ Βαράν έχει κερδίσει τα πάντα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο στόπερ θα επιστρέψει απ’τις διακοπές με την σταθερή πρόθεση να κάνει ένα ακόμα βήμα στον λευκό σύλλογο. Με την αποχώρηση του Πέπε, ο Γάλλος ξέρει ότι η ξεκινά μια νέα καριέρα για τον ίδιο, αυτή που θα τον μετατρέψει σε δύο τρία χρόνια από τώρα στον στόπερ αναφορά της ομάδας και, γιατί όχι, στο μέλλον σ’έναν απ’τους τρεις αρχηγούς.

Για να επιτευχθεί αυτό, ο Rafa θέλει ν’αλλάξει κάποια πράγματα τόσο στο γήπεδο όσο κι έξω απ’αυτό. Μάλιστα, έχει ήδη επικεντρωθεί σ’αυτό αυτούς τους τελευταίους μήνες. Παρά το ότι έχει ήδη έξι χρόνια στην ομάδα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχει επιτύχει, ψάχνει να καθιερωθεί λίγο περισσότερο στο madridismo, ο οποίος τον έχει δει πολλές φορές από απόσταση ή από άγνοια, ίσως επειδή ο παίκτης ήταν απομονωμένος ή τον απομόνωσαν πάρα πολύ.

Ο Varane σκέφτονταν πάντα ότι θα μπορούσε να’ναι κάποια μέρα ο νέος Hierro, αλλά γι’αυτό ξέρει ότι πρέπει ν’ανοιχτεί λίγο περισσότερο. Στο γήπεδο, το’χει κάνει μιλώντας περισσότερο με τους συμπαίκτες και κουμαντάροντας περισσότερο το παιχνίδι, και θα προσπαθήσει να συνεχίσει να εξελίσσεται προς αυτή την κατεύθυνση, κι έξω απ’το γήπεδο μοιραζόμενος  περισσότερο την ημέρα του με τους οπαδούς.

Επειδή, πολλοί οπαδοί αγνοούν ακόμα ότι ο Varane παντρεύτηκε στη Μαδρίτη, ο γιος του είναι πρωτευουσιάνος, κι ότι η σταθερή πρόθεσή του είναι να ριζώσει στον λευκό οίκο. Μέρος των οπαδών έμεινε στον επιφυλακτικό Varane, τον πιο φευγάτο, εκείνον που δελεαζόμενος απ’τον José Mourinho μπορούσε να πακετάρει με κατεύθυνση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά που έμεινε μετά από μια συζήτηση με τον Ζιντάν, που του διέλυσε κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τη σημασία του στην ομάδα.

Αλλά ο Varane έχει στο χέρι του ένα συναρπαστικό δρόμο. Έχει επιβιβαστεί στο τρένο οριστικά. Στα 24 του, υπάρχουν μόνο τέσσερις πιο βετεράνοι ποδοσφαιριστές απ’αυτόν στην ομάδα, αλλά όλοι τους γύρω, ή ξεπερνώντας ήδη τα τριάντα. Ράμος (31 ετών), Μαρσέλο (29), Cristiano (32) και Μπενζεμά (29) είναι οι μόνοι που έχει μπροστά.

Πιο κοντά στο κλαμπ

Για να προβάλει μια νέα εικόνα, ο Varane έχει αλλάξει κάποια πράγματα στο περιβάλλον του. Έχει αφήσει τον αντιπρόσωπό του και θα’ναι ο αδελφός του, αυτός που φροντίζει για όλα τα εξωαθλητικά θέματα ή της εκπροσώπησης. Ο στόπερ έχει έρθει επίσης πολύ πιο κοντά στο σύλλογο τους τελευταίους μήνες και η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ πιο ομαλή από ό, τι πριν.

Η αναφορά για τον Varane υπό αυτή την άποψη δεν είναι άλλη απ’τη Γαλλία. Είναι ο πιο χρησιμοποιημένος παίκτης απ’τον Deschamps, είναι μια απ’τις αναφορές της άμυνας κι έχει υπάρξει ήδη αρχηγός. Με λίγα λόγια, με τους Les Bleus έχει πάρει γαλόνια, αυτά που θα ψάξει τώρα με τη λεύκη φανέλα. Στο μυαλό του, είναι μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.