News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Álvaro Tejero, ο νέος Nacho

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Του Jose Luis Calderon

Έχει κάνει ήδη ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα

Ο canterano είναι μια αδυναμία του Ζιντάν λόγω της αμυντικής του ευελιξίας

Σε σερί με τα νέα ταλέντα, η Μαδρίτη συνεχίζει να εργάζεται σε παίκτες του μέλλοντος. Μερικούς τους φέρνει από έξω, περιπτώσεις των Vinicius και Theo, κι άλλους τους παράγει στην La Fábrica του Valdebebas. Είναι η περίπτωση του Álvaro Tejero, ενός «παιδιού» του Ζιντάν στον οποίο πολλοί βλέπουν τον νέο Nacho.

Τον Zizou τον γοητεύει η ευελιξία του και ήταν «βασικότατος» μαζί του στην εποχή του στην Castilla. Φέτος τον έχει ανεβάσει να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα πολλές φορές και του έδωσε λεπτά σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Δεξιός μπακ, μπορεί να παίξει απ’τα αριστερά κι επίσης και στο κέντρο, αφήνοντας πίσω τις αρχές του ως εξτρέμ. Ένας 20χρονος Nacho ο οποίος έκανε ήδη το ντεμπούτο του με τον Μπενίτεθ στα 19 του. Η νύχτα της Κάντιθ είναι ένας εφιάλτης για όλο τον madridismo, εκτός απ’τον Tejero, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του σ’εκείνο το παιχνίδι.

ΜΙΑ ΖΩΗ

Όπως ο Carvajal κι ο ίδιος ο Nacho, ο Tejero είναι canterano μια ζωή. Έφτασε το 2005 ως νεαρός (την ίδια στιγμή μ’ένα απ’τα είδωλά του, τον Sergio Ramos, απ’τον οποίο θαυμάζει τον χαρακτήρα του) κι από τότε πέρασε από όλες τις κατηγορίες, μέχρι να φτάσει στην κορυφή της πρώτης ομάδας. Τώρα περιμένει ειδήσεις για να μάθει, πρώτον, για την ανανέωσή του (το συμβόλαιό του λήγει το 2018) και, δεύτερον, αν κάνει και πάλι την περιοδεία με τον Zizou όπως το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Tejero αρχίζει να δρέπει τους καρπούς της μεγάλης θυσίας που έχει κάνει για να θριαμβεύσει στη Μαδρίτη. Το να κατεβαίνει κάθε μέρα απ’το Villalba όντας ένα παιδί δεν ήταν εύκολο. Ούτε για τον ίδιο ούτε για τον πατέρα του. Αναζητήθηκαν οι τρόποι για να κάνουν τα πάντα πιο εύκολα. Οι γονείς Tejero και δύο ακόμα canteranos, των Sergio Reguilón και Borja Pascual (που δεν είναι πλέον στη Μαδρίτη) τους πηγαινοέφερναν εναλλάξ για εβδομάδες. Η μητέρα του Tejero, ακόμη, του ετοίμαζε ένα «τάπερ» για να επιστρέφει απ’το Valdebebas έχοντας φάει. Επειδή μερικές φορές μελετούσε κατά το ταξίδι κι άλλες απλά κοιμόταν.

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ

Γι’αυτό, το να βλέπει όλες τις μέρες τις φανέλες των ντεμπούτο του σε κύπελλο και πρωτάθλημα τον βοήθησαν να συνεχίσει, γιατί εξακολουθεί να ζει στο Villalba. Βλέπει πιο κοντά το στόχο της πρώτης ομάδας. Ήταν στον τελικό του Κάρντιφ για λογαριασμό του, ονειρευόμενος μια μέρα να’ναι πρωταγωνιστής εκείνης της στιγμής στο γήπεδο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.