News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino δεν θέλει πολέμους με τον Cristiano: «Ξέρω ότι είναι πληγωμένος απ’τη μεταχείριση του Τύπου»

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Του Jesus Garrido

Δεν θέλησε να μιλήσει για την υποθετική του αποχώρηση

Ο λευκός πρόεδρος διαβεβαιώνει ότι δεν είχε ακόμη την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον Πορτογάλο, ο οποίος παίζει στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, αν και πιστεύει την καλή του θέληση

Του Florentino Pérez δεν του πάνε οι συνεντεύξεις. Δεν κάνει πολλές κι όταν τις κάνει, μόλις που δίνει κάποιον τίτλο. Δεν επρόκειτο να’ταν μια εξαίρεση σε μια δύσκολη κατάσταση για διαχείριση όπως η υποτιθέμενη θέληση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης αφού το Υπουργείο Οικονομικών τον κατηγορεί για εξαπάτηση 14,8 εκατομμυρίων ευρώ. Ο πρόσφατα ανακηρυχθείς εκ νέου πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει θάψει το τσεκούρι του πολέμου και δεν έχει δείξει ενοχλημένος με τον παίκτη του. «Ο Κριστιάνο, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, έχει συμβόλαιο και είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα υπόλοιπα, αυτό που έχει συμβεί που έχει επηρεάσει την αξιοπιστία του Cristiano, θα το εξηγήσει αυτός», είπε ο Florentino στο πρόγραμμα 'El Transistor' του 'Onda Cero'.

Ο λευκός πρόεδρος διαβεβαιώνει ότι δεν είχε ακόμη την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον Πορτογάλο, ο οποίος παίζει στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. «Εγώ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχω μιλήσει. Τρεις μέρες μετά την επιστροφή απ’το Κάρντιφ κηρύχθηκαν εκλογές και θέλησα να παραμείνω στο περιθώριο για να δείξω σεβασμό στους υπόλοιπους και δεν έχω θελήσει ν’ανακατευτώ. Το μόνο που ξέρω είναι αυτό που είπε μια εφημερίδα. Είναι στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και δεν θα διαταράξω το περιβάλλον της εθνικής Πορτογαλίας», επιβεβαίωσε  επιπλέον με το να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει λάβει καμία προσφορά για «κανέναν».

Παρά την επιμονή στις ερωτήσεις, ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερο από ό, τι έχει δημοσιευθεί στον Τύπο. «Εμένα κανείς δεν μου έχει πει τίποτα για τον Κριστιάνο. Ξέρω αυτό που έχω διαβάσει κι απ’αυτό δεν αξίζει να εξαχθούν συμπεράσματα», παραδέχεται. «Εγώ ξέρω τον Cristiano, είναι ένας άριστος επαγγελματίας κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Όλα αυτά είναι πολύ παράξενα, αλλά θα μιλήσω μαζί του και θα πρέπει να μου το εξηγήσει», είπε πριν επιβεβαιώσει ότι πιστεύει στην αξιοπρέπεια του παίκτη του. «Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο ότι ο Cristiano είχε πάντα την βούληση να εκπληρώσει τις φορολογικές του υποχρεώσεις».

«Έχουμε μιλήσει με το δικηγορικό γραφείο του, ένα απ’τα καλύτερα στον κόσμο, και μου έχουν πει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει την ίδια εταιρική δομή των δικαιωμάτων της εικόνας μ’αυτήν που είχε στην Αγγλία, κι εκεί πέρασε πέντε χρόνια. Αν αυτή η δομή στην Αγγλία ήταν έγκυρη, την έφερε εδώ. Οι δικηγόροι του λένε ότι δεν έχει κρύψει ποτέ τίποτα. Γνωρίζοντας την καριέρα του, το τεκμήριο της αθωότητας μ’αυτόν είναι ξεκάθαρο», είπε ο Florentino σχετικά με τους λόγους για τους οποίους έχουν κατηγορήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που, σύμφωνα με τον Florentino, κανείς δεν του έχει πει «ότι είναι θυμωμένος με κανέναν».

«Φαντάζομαι ότι θα αισθάνεται κακομεταχειρισμένος. Ξέρω ότι είναι πληγωμένος διότι είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν διατεθειμένος να κρύψει τίποτα. Κι αν δεν υπάρχει απόκρυψη, δεν υπάρχει κακή πίστη. Ο Cristiano δεν είναι ένα πρόσωπο που πάει πίσω απ’το χρήμα. Θέλει να’ναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πάει γι 'αυτό κάθε μέρα, δεν είναι για τα χρήματα. Έχει μεταδοθεί ότι είναι ένας απατεώνας», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.