News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Dani Ceballos ξεπερνά την απαιτητική δοκιμασία του Florentino Pérez

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Του Alonso Castilla

Ο παίκτης της Μπέτις θαμπώνει με την Κ 21

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει να’χει ξεκάθαρο σαφές ότι ο παίκτης της Μπέτις έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να υπερασπιστεί τη λευκή φανέλα 

Μια ομάδα όνειρο, γεμάτη από παίκτες πρώτου παγκόσμιου επιπέδου, παρά τη νεότητά τους. Η Ισπανία πέρασε στο μεγάλο τελικό -θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία- του Euro Κ 21 που γίνεται στην Πολωνία μετά τη νίκη επί της Ιταλίας (3-1) μ’έναν τεράστιο Σαούλ. Ο παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε όλους τους τίτλους κάνοντας ένα χατ τρικ, αλλά άλλος έλαμψε ξεκάθαρα. Η ποδοσφαιρική παράσταση του Dani Ceballos δεν πέρασε απαρατήρητη σε κανέναν, ξεκινώντας με τον Florentino Perez, ο οποίος τον έχει στο στόχαστρο εδώ και καιρό. Τώρα περισσότερο, με το εκθαμβωτικό παιχνίδι που παρουσιάζει ο παίκτης της Μπέτις σ’αυτή τη διοργάνωση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και πολλοί άλλοι σύλλογοι, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς να πάμε παραπέρα, τον έχει σημαδέψει εδώ και καιρό. Ο λευκός πρόεδρος, αυτός που διευθύνει την αθλητική πολιτική του club του Chamartin, δεν έχει χάσει λεπτομέρεια όλων όσων συμβαίνουν στο πολωνικό έδαφος απ’την έναρξη του τουρνουά. Ήθελε να διαπιστώσει αν ο Dani Ceballos είναι έτοιμος να φορέσει τη λευκή φανέλα, αν το παιχνίδι του προσκαλούσε στην επένδυση της απόκτησής του. Κι ο μέσος αποδίδει σπουδαία, το οποίο για τον madridista ηγέτη είναι κάτι καθοριστικό για να αναλάβει αμέσως τη μεταγραφή του.

Ο Florentino έχει διαπιστώσει ότι ο μέσος, όταν ήρθε η ώρα της αλήθειας, σε μια μεγάλη διοργάνωση, συγκεντρώνει όλες τις ιδιότητες έτσι ώστε στο μέλλον ν’αποτελέσει μέρος της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήδη το 2013 ενήργησε μ’έναν παρόμοιο τρόπο. Δεν πήρε τα μάτια του απ’το Euro Κ 21 που έγινε στο Ισραήλ. Κέρδισε η Rojita, νικώντας στον μεγάλο τελικό την Ιταλία (2-4), κι ο πρόεδρος πήρε τότε με τη μία τους Illarramendi και Isco. Τον έπεισε η απόδοση και των δύο και μετά το τουρνουά δεν δίστασε να υπογράψει τους μέσους. Το προσπάθησε επίσης και με τον Τιάγκο Αλκαντάρα, που ανακηρύχθηκε ο καλύτερος παίκτης, σ’αυτήν την περίπτωση χωρίς επιτυχία.

Το εθνικό προϊόν

Θα συνέχιζε να επενδύει εκατομμύρια, πολλά όταν είναι αναγκαίο, σε ξένους παίκτες, αλλά ο πρόεδρος αποφάσισε πριν καιρό να στοχεύσει με αποφασιστικότητα στην ισπανική αγορά. Δεν θέλει να του ξεφύγει κανένας Ισπανός ποδοσφαιριστής που καλείται να θριαμβεύσει. Υπάρχουν οι περιπτώσεις του Theo Hernández -είναι Γάλλος, αλλά έχει εξελιχθεί για χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης-, του Vallejo ή του Marcos Llorente, αυτός ο τελευταίος canterano απ’το σπίτι, αλλά στον οποίο ποντάρει δυνατά η Ρεάλ Μαδρίτης για να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα που προπονεί ο Ζιντάν, απ’τον Ιανουάριο του περασμένου έτους. Ο Ceballos, όλα δείχνουν ότι θα’ναι ο πρωταγωνιστής του επόμενου στοιχήματος του πρόεδρου.

Έτσι έχουν τα πράγματα, η επόμενη εβδομάδα θα μπορούσε να’ναι καθοριστική έτσι ώστε όλα τα μέρη να καταλήξουν σε μια ικανοποιητική συμφωνία. Το ποσό που ορίζεται στην ρήτρα του μέσου ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Μόλις ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν του στην πρώτη ομάδα της Μπέτις και η απόδοσή του έχει αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, φτάνοντας να εκραγεί με θόρυβο σ’αυτό το πρωτάθλημα στο οποίο η Ισπανία του Albert Celades είναι ένα βήμα απ’την προσθήκη άλλης μιας επιτυχίας για το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Στην τωρινή ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία περισσεύουν παίκτες πρώτου επιπέδου, όπως αποδείχθηκε την περασμένη σεζόν, ο Dani Ceballos δεν θα το’χει εύκολο να πάρει λεπτά. Ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι να δεσμευτεί με το λευκό club, αλλά η επιθυμία του είναι να συνεχίσει να’χει αστρικό ρόλο, όπως συμβαίνει στην επικαιρότητα της Μπέτις. Η επιλογή που βλέπει καλύτερα είναι να συνεχίσει, πλέον με τη μορφή δανεικού, να υπερασπίζεται τη verdiblanca φανέλα για μια σεζόν ακόμα. Σε λίγες μέρες θα υπάρξει η τελική έκβαση. Ο παίκτης, φυσικά, έχει ήδη περάσει την δοκιμασία του Florentino Pérez...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.