News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η έκρηξη του έπους Zidane άργησε

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Zizou πιστεύει ότι ο γιος του Enzo θ’αρχίσει να ξεπετάγεται από τώρα και στο εξής στην Primera

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φιγουράρει, με κάθε νόμο, μεταξύ των καλύτερων παικτών στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η έκρηξή του άργησε, η άφιξή του στην ελίτ ήταν στο περίμενε. Παρά το ότι έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας με τις Κάννες στα 17 του, δεν ήταν μέχρι την ηλικία των 22, όταν έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Γαλλίας και μετέπειτα δεν έκανε το άλμα στην Γιουβέντους μέχρι τα 24.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, του οποίου το ποδόσφαιρο άργησε να προσαρμοστεί στον ανταγωνιστικό ρυθμό και στις απαιτήσεις του ποδοσφαίρου της ελίτ. Επιπλέον, έχει ομολογήσει ότι μέχρι την ηλικία των 23 δεν είδε τον εαυτό του με την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση στο ποδόσφαιρο και στους όρους του έτσι ώστε να εγκατασταθεί στην ελίτ.

20 χρόνια αργότερα, ο Ζιντάν θεωρεί ότι ο κύκλος της ζωής επαναλαμβάνεται κι ότι ο Enzo, παίκτης ακόμα της madridista οντότητας και με προσφορές της Primera, θα ζήσει τα καλύτερα χρόνια του ως επαγγελματίας από τώρα και στο εξής. Πιστεύει, επιπλέον, ότι το παιχνίδι του θα προσαρμοστεί καλύτερα στην Primera, όπως έχει δείξει στις λίγες εμφανίσεις που είχε στο Κύπελλο ή σε φιλικά.

Ο προπονητής Ζιντάν εμπιστεύεται πλήρως τον παίκτη Enzo. Καθ 'όλη τη σεζόν τον είχε στο πλευρό του, συμπεριλαμβανομένου του τελικού, και υπό το χέρι του Σολάρι είχε τα απαραίτητα ματς για να συνεχίσει με την εξέλιξή του ως παίκτης.

Τώρα έρχεται η στιγμή να κάνει το βήμα, να ξεχάσει την θυγατρική και να γίνει παίκτης της Primera και να εκραγεί στα 22 του, όπως έκανε κι ο πατέρας του. Θέμα γονιδίων. Τουλάχιστον αυτό σκέφτεται η κεφαλή της οικογένειας, ο οποίος γνωρίζει από ποδόσφαιρο και αρκετά. Για κάποιο λόγο δεν θέλει να χάσει απ’τα μάτια του τον Enzo, είτε είναι στην Αλαβές είτε κάνοντας την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, το έπος Ζιντάν δεν τελειώνει εδώ. Το επίθετο με την περισσότερη παρουσία στο Valdebebas έχει εξασφαλισμένη τη συνέχεια, διότι κατά πάσα πιθανότητα, ο Luca, τερματοφύλακας της θυγατρικής, θα κάνει την καλοκαιρινή δουλειά μαζί με την πρώτη ομάδα. Και υπάρχουν κι άλλοι καθοδόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.