News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Χρειαζόμαστε το Bernabéu στα 90 λεπτά»

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Οι παίκτες θέλουν την ατμόσφαιρα των τελευταίων 10 λεπτών εναντίον της Βαλένθια... σ’όλη την αναμέτρηση


Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης αμέσως μετά τον αγώνα εναντίον της Βαλένθια ήταν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 λεπτών. Επειδή ο Parejo ισοφάρισε και το Bernabeu ξεσηκώθηκε, και η ώθησή του ήταν αποφασιστική έτσι ώστε να νικήσει η Μαδρίτη μ’ένα γκολ απ’τον Marcelo in extremis.

«Μετά το γκολ της Βαλένθια, το κοινό έσπρωξε και μας βοήθησε να σκοράρουμε το δεύτερο. Είναι συναρπαστικό να κερδίζεις έτσι», είπε ο Ζιντάν. «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ μεγάλη και με τους οπαδούς να σπρώχνουν είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσουν εδώ», διαβεβαίωσε ο Μαρσέλο. «Με την υποστήριξη των οπαδών όλα είναι πολύ πιο εύκολα... και τους χρειαζόμαστε 90 λεπτά», είπε ο Nacho, ο οποίος ήταν αυτός που έδωσε το κλειδί και συνόψισε την αίσθηση των αποδυτηρίων: «Τους χρειαζόμαστε τα 90 λεπτά»

Επειδή οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης παρατήρησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κάποιο σούσουρο κατά τη διάρκεια ορισμένων φάσεων του παιχνιδιού, κάτι στο οποίο έχουν συνηθίσει, αλλά που δεν καταλήγουν να κατανοήσουν, ειδικά σ’αυτό το στάδιο της σεζόν. Με την ομάδα να διακυβεύει τη Liga και με το 1-0 στο σκορ, το Bernabeu έδειξε τόσο απαιτητικό όσο πάντα κι ανταποκρίθηκε με αποδοκιμασίες σε κάποια λάθη των παικτών. Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο στ’αποδυτήρια.

Στη συνέχεια, με το 1-1, το Bernabeu έδωσε μια χείρα βοηθείας και δημιούργησε μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα για την επιστροφή, αλλά στους λευκούς παίκτες λείπει που αυτή η πίεση στον αντίπαλο δεν συμβαίνει σε όλο τον αγώνα.

Στα προημιτελικά εναντίον της Μπάγερν, το Bernabeu ήταν των μεγάλων βραδιών, αλλά επίσης και με διαφοροποιήσεις. Το κοινό ανταποκρίθηκε αρχικά, στην παράταση... αλλά υπήρξαν φάσεις του παιχνιδιού στις οποίες ακούστηκαν αποδοκιμασίες στον Κριστιάνο. Κι αυτό ακριβώς είναι που θέλουν να αποφύγουν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Ατλέτικο. «Χρειαζόμαστε το Bernabeu να’ναι μια κόλαση σε όλο το παιχνίδι, όχι μόνο 10 λεπτά», λέγονταν στ’αποδυτήρια μετά τον αγώνα εναντίον της Βαλένθια.

Έκκληση


Όπως έχει συμβεί σε κάθε γύρο του Τσάμπιονς Λινγκ, ο Ζιντάν και οι παίκτες θα κάνουν μια έκκληση προς τους οπαδούς για να’ναι με την ομάδα όλη τη νύχτα. Πρώτον, με την άφιξη της ομάδας στο γήπεδο και, πάνω απ’όλα, μετά, στο γήπεδο. Στις κερκίδες του Μπερναμπέου θα υπάρξουν 4.000 οπαδοί της Ατλέτικο, έτσι ώστε οι madridistas θεωρούν ζωτικής σημασίας να δώσουν οι οπαδοί τους επίσης ένα συν στο ντέρμπι.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AC%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-813906908747714/


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.