News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Βιταμίνη Isco για την ομάδα Α

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Του José Luis Calderón

Ο Zidane χρησιμοποιεί τον Isco για την αναζωογόνηση της εντεκάδας εναντίον της Ατλέτικο στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Champions League


Λένε για τη βιταμίνη I ότι έχει τοποθετηθεί στο σύμπλεγμα Β κι ότι σχετίζεται με την ανάπτυξη και την αναγέννηση των ιστών. Όπως ο Isco, τοποθετημένος στην ομάδα Β της Μαδρίτης και που αύριο θα μπει στην αρχική ενδεκάδα για να βοηθήσει την ανάπτυξη και την αναγέννηση της ομάδας Α, που περπατά κάπως φτωχή σε ενέργεια και δυναμισμό.


Με την απουσία του Bale λόγω τραυματισμού, ο Zidane θα επαναλάβει τον τύπο Ι+Α για ν’αντιμετωπίσει την Atlético, τον ίδιο που χρησιμοποίησε για την αντιμετώπιση του επαναληπτικού των προημιτελικών του Champions League εναντίον της Bayern. Η παραμονή του Isco στον πάγκο εναντίον της Βαλένθια κάρφωσε τη βασική παρουσία του αύριο στο Champions League. Ο malagueño παίκτης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζιντάν για μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά και θα’ναι ο εκλεκτός για να συνοδεύσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά στην επίθεση σ’ένα νέο Euroderbi.

Η απουσία του Bale επιτρέπει στον Ζιντάν να’χει μεγαλύτερη ευχέρεια κατά το σχεδιασμό της ομάδας. Με τον Ουαλό στο μέγιστο δεν θα υπήρχε καμία συζήτηση, όμως χωρίς αυτόν ανοίγει το εύρος των επιλογών. Ενάντια στη Μπαρτσελόνα ήταν ο Asensio -μπήκε στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό του Μπέιλ-, εναντίον της Βαλένθια, ο James, κι εναντίον της Ατλέτικο θα’ναι ο Isco. Ο Ζιντάν θα επωφεληθεί απ’τη μεγάλη στιγμή του λευκού 22 και, παρεμπιπτόντως, θα ενισχύσει το κέντρο, στο οποίο θα διατηρηθούν οι Modric, Kroos και Casemiro. Η ομάδα θωρακίζεται μ’έναν μέσο και οι κερκίδες πανηγυρίζουν το καθεστώς βασικού ενός απ’τους αγαπημένους τους παίκτες.

Ο Isco ανεβαίνει στο κάρο του Champions League στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν, έχοντας περάσει στις μύτες των ποδιών απ’τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, στον οποίο είχε παίξει 77 λεπτά (ενάντια σε Sporting και Νάπολι) μέχρι να παίξει βασικός στο δεύτερο σκέλος εναντίον της Bayern. Ενάντια στην Ατλέτικο επαναλαμβάνεται. Βιταμίνη Ι για το σχέδιο Α.

Casemiro, Modric και Kroos, άθικτοι στη μεσαία γραμμή

Αυτό για το οποίο δεν έχει επίσης αμφιβολία ο Ζινεντίν Ζιντάν, είναι η μεσαία γραμμή. Αν και η ομάδα Β έχει λειτουργήσει τέλεια όταν έχει παίξει, οι βασικοί του μέσοι παραμένουν οι Casemiro, Kroos και Modric. Δεν υπάρχει δυνατή συζήτηση για τον ZZ, για τον οποίο το τρίο του, της ασφάλειας, είναι σχεδόν πιο ανέγγιχτο κι απ’το BBC. Έτσι που ενάντια στην Ατλέτικο, σε μια ακόμη μεγάλη νύχτα του Champions League, ο Ζιντάν θα συνεχίσει να επιμένει στη μεσαία γραμμή που τον έκανε πρωταθλητή Ευρώπης στο Μιλάνο. Οι τρεις ξεκουράστηκαν την περασμένη βδομάδα εναντίον της Deportivo, αλλά έπαιξαν εναντίον της Βαλένθια.

Varane, η άλλη καινοτομία· στοχεύει στην ενδεκάδα μετά την ανάπαυση του Σαββάτου

Ο Varane επιστρέφει αύριο. Ο Γάλλος στοχεύει στην εντεκάδα του Ζιντάν αφού ξεκουράστηκε το περασμένο Σάββατο στον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Βαλένθια. Ο στόπερ επανεμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Riazor έχοντας μείνει έξω απ’την ομάδα απ’τις αρχές Απριλίου λόγω ενός τραυματισμού στον αριστερό μηρό. Ένας τραυματισμός στον οποίο είχε υποτροπιάσει στις 2 Απριλίου ενάντια στην Αλαβές. Πριν είχε χάσει ήδη οκτώ παιχνίδια. Αλλά τώρα έχει επανέλθει, ο Zizou τον ξεκούρασε το Σάββατο λόγω τεχνικής απόφασης και τον υπολογίζει εναντίον της Ατλέτικο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.