News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πλευρική αμφιβολία στη Μαδρίτη

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Της Patricia Terroba

Ο Ζιντάν θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ Danilo και Nacho για ν’αντικαταστήσει τον τραυματία Carvajal


«Αν περάσουμε στον τελικό, ο στόχος που βάζω είναι να μπορέσω να’μαι σ’αυτόν», είπε την περασμένη εβδομάδα ο Dani Carvajal. Έχοντας υποστεί έναν τραυματισμό στον δεξί δικέφαλο μηριαίο στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών, ο βασικός δεξιός μπακ του Ζιντάν δεν θα μπορέσει να’ναι στον επαναληπτικό. Κι εκεί είναι όπου εγείρεται το κύριο ερώτημα του Γάλλου ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης. Στην επίθεση όλα δείχνουν ότι θα’ναι οι Cristiano, Karim και Isco, -ο οποίος δεν ξεκίνησε βασικός στην Granada- οι εκλεκτοί. Στη μεσαία γραμμή, οι Kroos, Casemiro και Modric. Και στην άμυνα, το ερώτημα εμφανίζεται στη δεξιά πτέρυγα.

Υπάρχουν δύο επιλογές: Danilo ή Nacho. Ο Βραζιλιάνος είναι η φυσική αλλαγή του Carvajal. Υπέρ του είναι αναμφίβολα το πώς ενεργεί ο ZZ. Κι αυτό γιατί ο Γάλλος δεν κάνει συχνά αλλαγές που αλλοιώνουν την ουσία της ομάδας, κι ο Danilo είναι ο δεύτερος δεξιός μπακ της Μαδρίτης. Επιπλέον, φτάνει στην καλύτερη στιγμή της φόρμας του. Οι τελευταίες παραστάσεις του, η πλειοψηφία μακριά απ’το Μπερναμπέου, ήταν οι καλύτερες του αμυντικού με την λευκή φανέλα. Αντικατέστησε ήδη τον Carvajal όταν τραυματίστηκε στο Μιλάνο, αν και δεν έχει παίξει στην Ευρώπη απ’τον Οκτώβριο, στη φάση των ομίλων εναντίον της Λέγκια.

Κι ως δεύτερη επιλογή είναι ο Nacho, ο μπαλαντέρ της άμυνας. Μπορεί να παίξει ως στόπερ, όπως έχει κάνει για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, κι επίσης ως μπακ. Πέρα απ’το ότι κάνει την καλύτερη σεζόν του, μετράει περισσότερο για τον Ζιντάν στα τελευταία μεγάλα ματς της Μαδρίτης.

Στο πρώτο σκέλος μπήκε στον Carva και ήταν ένας απ’τους καλύτερους της ομάδας. Και στα προημιτελικά εναντίον της Μπάγερν, ολοκλήρωσε και τις δύο αναμετρήσεις. Τώρα, με τις δύο επιλογές στο τραπέζι, είναι στο χέρι του Ζιντάν να επιλύσει αυτή την πλευρική αμφιβολία.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.