News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Achraf Hakimi στοχεύει στην Alavés

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Της Laura Rubio

Υποσχόμενος νέος της Ρεάλ Μαδρίτης

Η επιχείρηση θα'ταν παρόμοια μ'αυτήν που έγινε το περασμένο καλοκαίρι με τον Marcos Llorente


Ο Achraf Hakimi, ο υποσχόμενος νεαρός της Ρεάλ Μαδρίτης, θα μπορούσε να ενταχθεί το επόμενο έτος στις τάξεις της Ντεπορτίβο Αλαβές.

Το ενδιαφέρον για τον παίκτη έρχεται απ'τη μισή Ευρώπη, καθώς επίσης κι απ'το πρωτάθλημα, αλλά το λευκό club βλέπει στη Βιτόρια το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσει την καριέρα του στην ελίτ ο Arra. Η επιχείρηση θα'ταν παρόμοια μ'αυτήν που έγινε το περασμένο καλοκαίρι με τον Marcos Llorente. Ο μέσος έφτασε δανεικός στο σύνολο του Mauricio Pellegrino και τώρα μελετάται ήδη η επιστροφή του στο Chamartin.

Ο Μαροκινός διαθέτει ένα πολύ παρόμοιο προφίλ με το σημερινό 2 της πρώτης ομάδας. Ένας πολύ επιθετικός μπακ - αυτή τη σεζόν έχει φτάσει να παίξει ως εξτρέμ-, καθοριστικός στην επίθεση της ομάδας. Στα 18 του έχει κληθεί ήδη στην εθνική ομάδα του Μαρόκου. Επιπλέον, η ποιότητα του δεν έχει περάσει απαρατήρητη απ'τον Ζιντάν. Ο Arra έχει μπει στην αποστολή της πρώτης ομάδας δύο φορές στο 2017, στον αγώνα Κυπέλλου εναντίον της Θέλτα και στου πρωταθλήματος απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μια σεζόν στην Αλαβές θα του εγγυόταν λεπτά και τη συνέχιση της εξέλιξης.

Ένα έτος Erasmus

Η περίπτωση του Achraf αντιπροσωπεύει την πολιτική των δανεισμών και των επαναγορών που πραγματοποιεί το λευκό club κατά τα τελευταία χρόνια, μια διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού που δίνει πολύ καλά αποτελέσματα στις τελευταίες σεζόν: Dani Carvajal, Lucas Vázquez, Casemiro, Asensio, Morata, Vallejo, Marcos Llorente...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.