News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η συμμορία του Asensio στην ψυχαγωγία

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Των Jesús Sánchez και J. Azkoutia

Η ομάδα Β ξαναπιάνει τον αγώνα για τον τίτλο στη Γρανάδα

Ο Ζιντάν σκέφτεται τον τίτλο και το Καλντερόν. Morata, Lucas, Isco, Kovacic και James, στο κουμάντο όπως στο σόου του Riazor


Ο αγώνας μεταξύ των πολέμων του Champions League παίζεται απόψε (21.45) στο Los Cármenes, στάδιο της Segunda División σ’αυτό το στάδιο της Laliga στην Primera, λόγω της πτώσης της Γρανάδας, που επισημοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Σαν Σεμπαστιάν. Είναι ένα ευνοϊκό περιβάλλον έτσι ώστε η Μαδρίτη να ξαναπιάσει τη μάχη για το πρωτάθλημα, έτσι ώστε η συμμορία του Asensio να επιστρέψει στην ψυχαγωγία. Η αποκαλούμενη ομάδα Β επιστρέφει στο προσκήνιο. Οι περιστάσεις κυβερνούν. Οι περιστάσεις είναι η εκπληκτική απόδοση των θεωρητικών αναπληρωματικών στο 2017 και το δεύτερο σκέλος την επόμενη Τετάρτη στο Vicente Calderón.

Ως συνήθως αυτή την σεζόν, δεν θα υπάρξουν επιφυλάξεις για τον Ζιντάν την ώρα των αλλαγών. Είναι η φιλοσοφική λίθος του Γάλλου προπονητή, ο οποίος χθες υπενθύμισε ότι το BBC δεν παίζει με διάταγμα. Η Μαδρίτη θα παρουσιάσει μια σύνθεση φρεσκάδας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που δεν παίζει εκτός έδρας στη Laliga απ’τη δέσμευση στο San Mames (19 Μαρτίου), έμεινε στο σπίτι όπως κι ο Keylor Navas. Νέα σειρά του Casilla. Kroos, Casemiro, Μαρσέλο, Μπενζεμά και Modric θα ξεκουραστούν. Η Γρανάδα θυμίζει τις Eibar, Leganés, Λα Κορούνια και Gijón, πόλεις που κατακτήθηκαν απ’το βάθος του λευκού ρόστερ. Αξιομνημόνευτη η παράσταση της πρώτης μισής ώρας του Riazor.

Η Γρανάδα περιμένει τη Μαδρίτη έχοντας επίγνωση της δυσκολίας της δουλειάς, αλλά προσπαθώντας να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με κάποια αξιοπρέπεια, αν και τα στατιστικά δεν προσκαλούν ακριβώς στην αισιοδοξία: έχει μόλις έναν βαθμό απ’τους τελευταίους 30 που διεκδίκησε· έχει βρεθεί μπροστά στο σκορ για 339 λεπτά στο πρωτάθλημα, το 9,6%· έχει πέντε νίκες.

Παραδόξως, η ομάδα του Adams έπαιξε το καλύτερο παιχνίδι της τον τελευταίο καιρό ακριβώς τη μέρα που έπεσε. Πάλεψε απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ κι ο Άγγλος προπονητής θα ποντάρει στην ίδια εμφάνιση. Η αξιοκρατία έχει έρθει στο Los Cármenes. Παρά την οντότητα του αντιπάλου, ο Adams δεν έχει φοβηθεί αφήνοντας εκτός αποστολής τους  δύο βαρέων βαρών των nazarí αποδυτηρίων όπως τους Wakaso και Carcela. Ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας στο Anoeta, ο Adams θα επιστρέψει στους ίδιους παίκτες, δίνοντας έμφαση στα κομμάτια που, όπως ο Aly Mallé, ο Hongla ή ο Angban, θα’ναι την επόμενη σεζόν στις κατακόμβες της Σεγούντα.

Οι τραυματισμοί δεν έχουν εγκαταλείψει τη rojiblanco ομάδα, που χάνει τους Héctor, Saunier και Kravets, παίκτες τους οποίους ο Adams δεν μπορεί να υπολογίσει εδώ κι αρκετές εβδομάδες, οπότε η ομάδα έχει εγκλιματιστεί ήδη στις απουσίες τους. Μεταξύ των επιλεγμένων δεν θα’ναι ούτε ο Samper. Η Granada, συμμορφούμενη σ’αυτό που ορίζει η σύμβαση δανεισμού του μέσου, πρέπει να πληρώσει ένα ποσό στη Barcelona για κάθε αναμέτρηση που παίζει ο παίκτης της Masia, έτσι ώστε, μιας κι επισημοποιήθηκε η πτώση, προτίμησε να απαλλαγεί απ’τις υπηρεσίες του με την επακόλουθη εξοικονόμηση για τα nazaríes ταμεία.

Σούπερ Σάββατο

Η Μαδρίτη, ενισχυόμενη απ’το νικηφόρο σερί των εκτός έδρας νικών (οκτώ συνεχόμενες νίκες), αντιμετωπίζει το πρώτο απ’τα έξι παιχνίδια που την χωρίζουν απ’το πρώτο νταμπλ (Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό Κύπελλο) απ’το 1958. Είναι ένα σούπερ Σάββατο για την ομάδα του Ζιντάν επειδή η Barcelona παίζει επίσης εναντίον της Βιγιαρεάλ. Σίγουρα, απ’όλο το πρόγραμμα που απομένει για τις δύο ομάδες που μάχονται για τον τίτλο, φαίνεται ο πιο περίπλοκος αγώνας για τους azulgrana κι ο πιο απλός για τους madridistas. Αυτό λέει η θεωρία.


Στην πράξη, είναι ένα ακόμα παιχνίδι που η Μαδρίτη θα πάρει πολύ σοβαρά. Ο Ζιντάν θα παρουσιάσει νεοτερισμούς σ’όλες τις γραμμές: Casilla στο τέρμα· Coentrao και Danilo στις πλευρές, ο Nacho θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας ελλείψει, ως προληπτικό μέτρο, του Varane· Kovacic, Isco και James θα’ναι στο κέντρο· η επίθεση θα’ναι για τους Asensio, Morata και Lucas Vázquez. Απ’τη μέση και μπροστά είναι η ομάδα που εντυπωσίασε στη Deportivo, η συμμορία του Asensio που θέλει να διασκεδάσει εκ νέου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.