News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει ένα ακόμη βήμα προς το Cardiff με την επίσκεψη του Florentino

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Συνομίλησε με τον Ζιντάν και τους παίκτες όταν τέλειωσε η προπόνηση


Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε μια νέα προπόνηση, μια εβδομάδα πριν τον τελικό του Champions League εναντίον της Γιουβέντους στο Κάρντιφ, που χαρακτηρίστηκε απ’την επίσκεψη του προέδρου Florentino Pérez στις εγκαταστάσεις της Ciudad Real Madrid.

Ο Florentino Pérez πήγε στο χώρο προπόνησης της ομάδας. Συνομίλησε με τον Γάλλο προπονητή, Ζιντάν, και με τους παίκτες, μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση.

Το ρόστερ του λευκού συνόλου έκανε ένα ακόμα βήμα στην προετοιμασία του για τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ εναντίον της Γιουβέντους.

Η ευρωπαϊκή αναμέτρηση θα’ναι το τέλος για το madridista ρόστερ, το οποίο ολοκλήρωσε σήμερα την τέταρτη προπόνησή του στη βδομάδα. Το λευκό σύνολο συνεχίζει με την ετοιμασία του για το Σάββατο στις 3 Ιουνίου, όπου σκοπεύει να προσθέσει το δωδέκατο Ευρωπαϊκό του Κύπελλο και το δεύτερο συνεχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, όντας η πρώτη ομάδα που το καταφέρνει στην τρέχουσα μορφή της διοργάνωσης.

Η ειδική δουλειά απ’τον Sergio Ramos, στο περιθώριο των συμπαικτών του, και οι απουσίες των Πορτογάλων Πέπε και Fabio Coentrao, οι οποίοι προπονήθηκαν εντός των εγκαταστάσεων, σημάδεψαν τη μέρα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε τους υπόλοιπους παίκτες. Η ένταξη στις προπονήσεις του Ουαλού Gareth Bale και του Dani Carvajal έχει δώσει φυσικότητα στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, σχεδόν πλήρης και χωρίς συνήθεις στο αναρρωτήριο.

Η μπάλα ήταν πρωταγωνίστρια της προπόνησης, η οποία είχε επίσης τη συμβολή των παικτών της Castilla, όπως τους Enzo, Lienhart, Tejero, Quezada και Achraf.

Οι παίκτες εκτέλεσαν διάφορες ασκήσεις με τη μπάλα. Στη συνέχεια τελείωσαν μ’ένα παιχνίδι σε μειωμένους χώρους.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.