News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Raúl ξέρει ήδη πως είναι να πατάει και πάλι στ'αποδυτήρια του Bernabéu

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz

Επιστρέφει για να δουλέψει μαζί με τον José Ángel Sánchez στον αθλητικό τομέα


Ο Ραούλ Γκονζάλες αισθάνθηκε το Σάββατο στο Santiago Bernabeu σαν στο σπίτι. Ποτέ δεν έπαψε να'ναι το ποδοσφαιρικό του σπίτι, αλλά σταδιακά αυτός που ήταν το λευκό επτά παίρνει γεύση απ'το να'ναι με τους δικούς του. Το έκανε με την ευκαιρία του αγώνα εναντίον της Βαλένθια και θα το επαναλάβει αύριο στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Champions League εναντίον της Ατλέτικο.

Στο τέλος του αγωνιώδους ματς που βοήθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει 3 βαθμούς στη μάχη που διατηρεί με τη Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, ο, ακόμα, υπάλληλος, της Laliga, κατέβηκε στ'αποδυτήρια του Μπερναμπέου με τον Ρομπέρτο ​​Κάρλος, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει με παίκτες όπως ο Ρονάλντο ή ο Ράμος.

Ο πρώην λευκός επιθετικός είχε την ευκαιρία να θυμηθεί εποχές όχι και τόσο μακρινές και να συζητήσει με τους παίκτες της πρώτης λευκής ομάδας, αυτούς με τους οποίους σε κανά δύο μήνες θα'ναι και πάλι συνάδελφος, ή τουλάχιστον θα υπερασπίζονται τα ίδια συμφέροντα.

Ελλείψει της υλοποίησης κι επισημοποίησης του συμβολαίου επιστροφής του πρώην επιθετικού, ο Raul θα ενταχθεί στην αθλητική διεύθυνση της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα δουλέψει δίπλα στον José Ángel Sánchez, γενικό εταιρικό διευθυντή  και δεξί χέρι του  Florentino Pérez στις μεταγραφές. Λοιπόν, ο Ραούλ θα αποτελέσει μέρος του επιτελείου του και θα'ναι μία απ'τις εξουσιοδοτημένες φωνές όσον αφορά το ok σε καθοριστικές μεταγραφές. Θα'χει φωνή. Ο Juni Calafat θα παραμείνει το νούμερο ένα στον τομέα της απόκτησης, ενώ ο Ramón Martínez θα συνεχίσει όπως και πριν, σύμβουλος του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης κι εξουσιοδοτημένη φωνή απ'τον ίδιο τον λευκό πρόεδρο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ραούλ είναι κάθε μέρα και πιο ενσωματωμένος στη λευκή δυναμική κι ελλείψει του τέλους της εργασίας του για τη Laliga στη Νέα Υόρκη, σκέφτεται ήδη λευκά, σε ό, τι θα'ταν η επιστροφή του στο λευκό οίκο επτά χρόνια μετά το αντίο του με προορισμό τις Γερμανία, Κατάρ και Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αμφιβολία έγκειται στο να μάθουμε αν έρθει μαζί με τον Ραούλ κι ο Roberto Olabe. Οι δύο τους εργάστηκαν μαζί στην Aspire κι επιπλέον με μια προσωπική συμφωνία, μένει ένας επαγγελματικός θαυμασμός που τους έχει οδηγήσει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις να συζητήσουν για την ανάληψη πρότζεκτ από κοινού. Ο Ραούλ θέλει να ξεκινήσουν οι δυο τους μαζί αυτή την επαγγελματική περιπέτεια, αλλά ακόμα δεν υπάρχει απάντηση αυτού που ήταν ο ισχυρός άνδρας της αθλητικής δομής της Real Sociedad, μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.