News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Χαλάρωση και ευθυμία στο Μόναχο

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Η Μαδρίτη τελειώνει την προπόνηση στο Allianz Arena


Η Allianz Arena δεν εντυπωσιάζει πλέον τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 0-4 πριν από τρία χρόνια τέλειωσε την κατάρα του Μονάχου κι ενός γηπέδου που σ’άλλες εποχές θα’χε αφήσει μ’ανοιχτό το στόμα τους παίκτες στην προπόνηση πριν τον αγώνα. Δεν έχει συμβεί έτσι στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα γέλια ήταν οι πρωταγωνιστές κατά τα πρώτα στάδια της προπόνησης. Ούτε η ομιλία του Ζιντάν στους παίκτες του στο κέντρο του γηπέδου δεν γλίτωσε απ’τα αστεία. Χαλάρωση και καλό χιούμορ πριν από ένα απ’τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Ούτε τα λόγια των παικτών της Μπάγερν, που διαβεβαίωσαν ότι ο στόχος δεν είναι μόνο να κερδίσουν, αλλά να πάνε στη Μαδρίτη με μια καλή προίκα πάνω από δύο γκολ για να ταξιδέψουν ήρεμοι, δεν ανησυχούν στο ελάχιστο ένα ρόστερ πεπεισμένο ότι θα θριαμβεύσει και πάλι στο Μόναχο.

Εντυπωσιακός υπήρξε ο συντονισμός του BBC κατά την έναρξη της προπόνησης. Τουλάχιστον, στα 15 λεπτά που ήταν ανοικτή για τον Τύπο. Bale, Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν διαχωρίστηκαν ούτε για μια στιγμή ούτε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ούτε κατά τη διάρκεια του κορόιδου. Καλή ατμόσφαιρα και συσπείρωση στο γήπεδο που τους έκανε μεγάλους.

Ο Carvajal, πληγωμένος σε μια γάμπα, ήταν σε θέση να προπονηθεί με σχετική φυσικότητα κατά την έναρξη της προπόνησης, φυσικά, το πιο απαλό κομμάτι. Ο Ζιντάν δεν θα λάβει απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή του μέχρι να δει πώς έχει πάει σ’όλη την προπόνηση.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.