News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το μυστικό σχέδιο του Florentino Pérez για να υπογράψει τον Griezmann

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Σύμφωνα με την «L'Equipe»

Η υπογραφή του Γάλλου διεθνή, σύμφωνα με την L'Equipe, θα λάμβανε χώρα το 2018 μετά το τέλος που θα’χαν δώσει οι δύο ομάδες στο σύμφωνό τους μη επίθεσης



Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα «μυστικό σχέδιο» για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του αστέρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Antoine Griezmann, σύμφωνα με την L'Equipe, η οποία αναπτύσσει την υποτιθέμενη στρατηγική του merengue συλλόγου παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις του ενδιαφερόμενου.

Η υπογραφή του Γάλλου διεθνή, σύμφωνα με την γαλλική αθλητική εφημερίδα, θα λάμβανε χώρα το 2018 μετά το τέλος που θα’χαν δώσει οι δύο ομάδες στο σύμφωνό τους μη επίθεσης, που κατά την κρίση της δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης δεδομένου ότι και οι δύο είναι στο ίδιο επίπεδο σε όρους αθλητικής άμιλλας.

Ως εκ τούτου, από φέτος τον Ιούλιο αναμένεται η Ρεάλ Μαδρίτης να καταβάλει τα 24 εκατομμύρια ευρώ για τη ρήτρα που επιτρέπει την αποδέσμευση ενός άλλου Γάλλου στις τάξεις της Ατλέτικο, του Theo Hernández, ο οποίος είναι δανεικός φέτος στην Αλαβές.


100 εκατομμύρια

Σύμφωνα με το σενάριο της «L'Equipe», αυτό θα καθιστούσε λιγότερο βίαιη την υπογραφή, μετά από ένα έτος, του Griezmann, αν και σε αυτή την περίπτωση το λευκό club θα’πρεπε να πληρώσει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν θα’χει σημασία ότι ο παίκτης είχε επαναλάβει στην εφημερίδα πριν από δύο εβδομάδες ότι ήταν «απηυδισμένος» που τον ρωτούσαν κατ'επανάληψη αν θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, και η απάντησή του είναι ότι την επόμενη σεζόν θα συνέχιζε με την Ατλέτικο, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 .

Επιπλέον, ο αθλητικός του σύμβουλος, Éric Olhats, επανέλαβε χθες ότι μια κίνηση στην Ρεάλ Μαδρίτης «είναι αδύνατη» υπό το «σύμφωνο μη επίθεσης» μεταξύ των δύο ομάδων, μετά την αναφορά του ότι, μερικές απ’τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες -Chelsea, Manchester City, Barcelona ή η ίδια η Ρεάλ Μαδρίτης- έχουν χτυπήσει την πόρτα για να μάθουν ποια είναι η κατάσταση, χωρίς να παρουσιάσουν προσφορές.


Το CAS

Η L'Equipe ισχυρίζεται ότι το 2018 είναι βέβαιο ότι η Ατλέτικο θα μπορεί πλέον να ενσωματώσει νέους παίκτες, ανεξάρτητα απ’την απόφαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου για το θέμα αυτό.

Επιπλέον, σ’αυτόν τον ορίζοντα θα’πρεπε επίσης να φύγει απ’τον colchonero σύλλογο ο προπονητής Diego Simeone, ο οποίος «έχει κάνει να εξελιχθεί» ο Griezmann, ο οποίος, επίσης, για να συνεχίσει να εξελίσσεται θα’πρεπε ν’αναζητήσει νέους ορίζοντες.


Και παράλληλα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να εξετάσει την αντικατάσταση του μεγάλου της αστέρα, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τότε θα’ναι 34 ετών.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AC%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-813906908747714/

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.