News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Θα μπει στην αποστολή ο Asensio το Σάββατο;

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Του José Vicente Hernáez



Να μην ονειρεύονται οι madridistas όσο καλά κι αν έπαιξε η Ρεάλ Μαδρίτης στη Leganés, γιατί μυρίζομαι ότι το Σάββατο, εναντίον της Ατλέτικο, ο Ζιντάν θα κάνει μια σφαγή αμάχων στην εντεκάδα, μέχρι το σημείο που αυτή τη Ρεάλ Μαδρίτης του Butarque δεν πρόκειται να την ξέρει ούτε η μάνα που την γέννησε.

Για αρχή, στο ντέρμπι θα παίξουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά, δηλαδή, το BBC. Κίνδυνος στο La Condomina, όπως λένε οι βέροι Μαδριλένοι. Για κάποιο λόγω τους ξεκούρασε ο Ζιντάν, για να’ναι ξεκούραστοι. Στην περίπτωση του Κριστιάνο μου φαίνεται πολύ καλό. Έχει πίστωση μέχρι τη μέρα της τελικής κρίσης. Στην περίπτωση του Bale, σα να του’χουν δώσει ένα μήνα άδεια. Τέσσερις σεζόν και πάνω από εκατόν πενήντα παιχνίδια αργότερα, εξακολουθεί να’ναι μια υπόσχεση. Αν δεν ήταν εκείνο το γκολ στο Mestalla σ’εκείνους τους αποθαρρυνμένους εκεί πάνω, γκολάρα που χάρισε ένα Κύπελλο στην Ρεάλ Μαδρίτης, και το να’χει βάλει το δεύτερο γκολ στην Ατλέτικο στον τελικό της Λισαβόνας, δεν θα’χε να δείξει τίποτα.


Ενάντια στην Ατλέτικο, λοιπόν, θα επιστρέψει ο Kroos και το ιερό BBC, κι ο Asensio, που πρόκειται για φαινόμενο αν δεν το εμποδίσει ο Ζιντάν, θα πάει στον πάγκο. Έτσι τον καλούν. Στην Eibar έδωσε επίσης ένα ρεσιτάλ και τρεις μέρες αργότερα δεν ήταν ούτε καν στον πάγκο με τη Νάπολι. Είναι να μην τρελαίνεσαι;

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AC%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-813906908747714/

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.