News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τ’αποδυτήρια της Barca δεν θέλουν ρίσκα με τον Neymar

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Του Ramiro Aldunate

Δεν καταλήγουν να κατανοήσουν την κίνηση του συλλόγου με το TAD


Το Clásico παίζεται ήδη στα γραφεία, ή τουλάχιστον αυτό είναι ότι προτίθεται η Barcelona. Η καταλανική ομάδα εξέπληξε την Παρασκευή με μια απρόσμενη κίνηση η οποία, ανάλογα με το πώς θα την διαχειριστεί, θα μπορούσε να της βγει πολύ ακριβά.

Αναμένονταν οι azulgranas να υπέβαλαν την Παρασκευή την προσφυγή τους στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας την προσωρινή αναστολή για την ποινή του Neymar κι έτσι έκαναν, αλλά όχι με τον προβλεπόμενο τρόπο. Με όλη την θέληση του κόσμου, η καταλανική ομάδα περίμενε να τελειώσει η καθιερωμένη συνεδρίαση του TAD για να στείλει την προσφυγή της, γνωρίζοντας ότι δεν αναμένεται να συνεδριάσει ξανά μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Στην Culé οντότητα πιστεύουν ότι με αυτή την κίνηση έχουν επιτύχει αυτομάτως την προσωρινή αναστολή της ποινής του Neymar κι ότι μπορεί πλέον να παίξει στο Clásico. Καταφεύγουν στη δική τους ερμηνεία του νόμου, που δεν έχει φανεί ποτέ μέχρι σήμερα στον ισπανικό αθλητισμό.

Ένα ενδιαφερόμενο μέρος σε όλη αυτή την υπόθεση είναι τ’αποδυτήρια της Barca που δεν καταλήγουν να κατανοήσουν την κίνηση του συλλόγου στα δικαστήρια και κοιτάνε καχύποπτα αυτό που μπορεί να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Μέσα στ’αποδυτήρια κατανοούν ότι κανένας παίκτης δεν είναι τόσο σημαντικός ώστε να θέσουν σε κίνδυνο την πιθανή έκβαση του Clásico και, ως εκ τούτου, τη μάχη για το πρωτάθλημα. Το να ρισκάρουν να χρησιμοποιήσουν τον Neymar γνωρίζοντας ότι υπάρχει η πιθανότητα να χάσουν το ματς για λανθασμένη εντεκάδα δεν είναι μια ιδέα που τους ελκύει και πιστεύουν ότι δεν θα φτάσουν σ’αυτό το άκρο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.