News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane συγχωρεί τον James και θα συνεχίσει να τον υπολογίζει μέχρι το τέλος της σεζόν

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Περνά στα ψιλά την στάση του Κολομβιανού


Ο Ζινεντίν Ζιντάν ταιριάζει καλά. Εκείνοι που είναι κοντά του υποστηρίζουν ότι παραμένει ένας ποδοσφαιριστής, τουλάχιστον ως προς το πνεύμα. Κι αυτός ο τρόπος κατανόησης αυτού του αθλήματος και της έντασης που το περιτριγυρίζει, τον οδηγεί να κατανοεί καταστάσεις και στιγμές που διαφεύγουν από άλλους προπονητές. Γι’αυτό ο Γάλλος θα υπερασπιστεί και θα παλέψει για τους δικούς του μέχρι το τέλος... της σεζόν. Κι έτσι είπε ο ίδιος ο Zizou στον James σήμερα το πρωί.

Ο προπονητής δεν σκέφτεται να γυρίσει την πλάτη σε κανέναν απ’τους παίκτες του, ενώ κυλά η μπάλα και μπορούν να συνεισφέρουν κάτι. Ένα άλλο πράγμα είναι όταν τελειώσει η σεζόν και πρέπει να πάρει αποφάσεις. Και σ’αυτή την παρτίδα πρέπει να συμπεριληφθεί ο James Rodríguez κι ο τρόπος του να κατανοεί τη σχέση τεχνικού-παίκτη-ομάδας.

Ο Κολομβιανός θα παραμείνει ένας ακόμη εντός του τρέχοντος λευκού ρόστερ, αν και η απόφαση της αποχώρησής του στο τέλος της σεζόν έχει αποφασιστεί. Ο Ζιντάν το έχει πολύ ξεκάθαρο και δεν θα απαρνηθεί αυτό που μπορεί να προσφέρει ο James κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Φυσικά, ο James θα παραμείνει για τον Γάλλο ο παίκτης νούμερο 17 ή 18, αλλά θα’χει το χώρο του και τα λεπτά του, όχι όλα όσα θα’θελε ο επιτελικός μέσος, αλλά θα συνεχίσει να παίζει, όπως του είπε στην προπόνηση σήμερα το πρωί.

Ο Ζιντάν ήταν ο πρώτος στο να σταματήσει την αιμορραγία που συνέβη στη Γιοκοχάμα, ακριβώς όταν ο James αμφισβήτησε τη συνέχειά του στο κλαμπ. Ο προπονητής του ζήτησε ν’αναθεωρήσει, να το σκεφτεί δύο φορές. Επιπλέον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον έκανε επίσης να επανεξετάσει. Θέλει να τον έχει στο πλευρό του κι ανάμεσα σ’όλους σταμάτησε την αποχώρησή του για την Τσέλσι. Στο Λονδίνο τον περίμεναν για ν’αντικαταστήσει τον Oscar και το επόμενο καλοκαίρι θα τον υποδεχθούν επίσης με ανοιχτές αγκάλες.

Ο σύλλογος αμφιβάλει για την αποχώρησή του, επειδή οι ηγέτες είναι πεπεισμένοι ότι όταν φύγει απ’την ομάδα και βρει διάρκεια θα επιστρέψει στο επίπεδο της πρώτης σεζόν στα λευκά, αλλά παραδέχονται επίσης ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί κι ότι η καλύτερη λύση είναι μια μεταγραφή.

Αυτό που έχουν όλοι σαφές είναι ότι ο James πρέπει να συνεχίσει να συμβάλλει μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ποιότητά του είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία και πιστεύουν ότι θα’ναι εξίσου καθοριστικός όσο και το υπόλοιπο λευκό ρόστερ στη μάχη για τους δύο εναπομείναντες τίτλους. Τουλάχιστον έτσι σκέφτεται ο Ζιντάν και κάποιος ακόμα.


Για τον προπονητή το επεισόδιο της Leganés δεν έχει μεγαλύτερη σημασία. Το καταλαβαίνει αν κι όπως είναι λογικό θα ήθελε να μην είχε συμβεί, αλλά ξέρει ότι ο θυμός ενός παίκτη που αντικαθίσταται είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Συνέβη με τον Ρονάλντο και τώρα με τον James.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AC%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-813906908747714/

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.